Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μια Εβδομάδα με βόλτες στην πόλη

Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες εντός και εκτός πόλης



Την Δευτέρα η Μελίνα τρυπώνει στη Στοά του Βιβλίου, στο Polis Art Cafe για συνάντηση με παλιούς καλούς  φίλους .
Αλλά και για χάζι, ενημέρωση, καφέ και... εξιλέωση. Διότι την Τετάρτη που μας πέρασε, μια αγαπημένη της συνάδελφος η Όλγα Μπακομάρου παρουσίασε εδώ, στη Στοά το βιβλίο της "Ωσεί παρόντες"  κι εκείνη δεν μπόρεσε να έρθει.  Γι αυτό σήμερα ήρθε ν’ αγοράσει το βιβλίο της αγαπημένης Όλγας και να μας πει κι εμάς δυο λόγια γι αυτό.


Την Τρίτη η Τόνια εγκαινιάζει επίσημα την καλοκαιρινή περίοδο πηγαίνοντας μας σινεμά. «Τι θα ήταν άλλωστε τα καλοκαίρια μας χωρίς θάλασσα, ήλιο, έρωτες και θερινά σινεμά; Μας λέει σωστά.   Cine Θησείον με θέα την Ακρόπολη, το σινεμά που βρίσκεται στην ομώνυμη περιοχή είναι ένα από τα γνωστότερα της λίστας και σίγουρα το πιο ιστορικό. Και μετά Βοξ των Εξαρχείων, Cine Paris, Ριβιέρα. Μια βόλτα αρκούντως κινηματογραφική που την έκλεισε με Κηλαηδόνη, μ αγιόκλημα και γιασεμιά.

aaacinin.jpg


Tην Τετάρτη η Δήμητρα  το δηλώνει εξ αρχής: «δεν έχω να σου πω πολλά σήμερα...» δεν είναι από εκείνες τις ημέρες που νιώθει τόσο όμορφα ώστε να συζητήσει και χρειάζεται να νταντέψει τον εαυτό της. Κατεβαίνει Δυτικά στο Δάσος Χαιδαρίου και συγκεκριμένα στο L’arte di Massaggio για μασάζ και θεραπείες.  Φυσικά  χτυπάει κι έναν καφέ μετά για να ενισχύσει το reset της μέρας.


.Την Πέμπτη η Ρόμυ τσουπ πάλι στον υποβλητικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου. Ο Δημήτρης Αρώνης aka Moa Bones, την  καλεί στην πρώτη και μοναδική full length συναυλία του για φέτος στην Αθήνα. Στο μυστικιστικό περιβάλλον της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου, ακούει νέα τραγούδια του και θαχει μαζί του ΄και τον Γιάννη απ τους Whereswilder στην κιθάρα και τον Δημήτρη απ τους  Pale Oaks στο κοντραμπάσο. 


Την Παρασκευή ο Νίκος ανακαλύπτει (αγκαίν) ότι ακόμα και το πιο απλό πράγμα μπορεί να σου αλλάξει τη διάθεση. Να σε κάνει χαρούμενο, ευδιάθετο. Ξεκινάει με τον ήλιο. Ίσως σου φανεί περίεργο, αλλόκοτο, αμήχανο, αλλά το να κοιτάει ο Νίκος τον ήλιο τον χαλαρώνει, τον αναζωογονεί, του αλλάζει τη ψυχολογία. Πιάνει στα χέρια του το νέο βιβλίο της Έλενας Ακρίτα. «Τα τάπερ της Αλίκης» λέγεται. Τρεις γενιές γυναικών ζουν, ονειρεύονται και διεκδικούν. Σε μία άλλη εποχή. Στα τάπερ τους κρύβουν τα πάντα: ευτυχία, δυστυχία, πόνο και χαρά. Ήδη έφθασε στη σελίδα 102 και μόλις σε μισή ώρα…

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.