Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μια Παρασκευή, μα τι Παρασκευή…

"Big in Japan" και χορό μέχρι πρωίας σε high heels, μας προτείνει η Κέλλυ για απόψε! 


Κέλλυ Νόβακ

Σήμερα είναι Παρασκευή, οπότε έχω σκοπό να το «κάψω». Ναι, όσο αντέχω δεν θα σταματήσω ποτέ να θέλω να βγαίνω έξω. Και όχι μόνο για να δω τους φίλους μου, αλλά και για να φλερτάρω, να ακούσω ωραία μουσική και κυρίως να χορέψω, πηγαίνοντας κόντρα σε όλους τους Αθηναίους/ες που κάθονται ήσυχα-ήσυχα στα σκαμπό τους και πίνουν το ποτό τους, ενώ κουνάνε αδιάφορα το πόδι τους στο πάτωμα.

Για αυτή την περίπτωση, χρειάζομαι το απόλυτο ζευγάρι τακούνια και αυτό θα το βρω στο πλήρως ενημερωμένο e-shop της Nak (www.nak.gr). Στο site της γνωστής εταιρίας, μπορεί κανείς να βρει μια μεγάλη ποικιλία από παπούτσια και αξεσουάρ πολλών διαφορετικά brands, αλλά εγώ σήμερα θα επιλέξω το πιο fashionable Νak ανοιξιάτικο ζευγάρι παπούτσια, για χορό μέχρι πρωίας! 

0641-nak-copy.jpg

 

Η βραδιά θα ξεκινήσει ως εξής: Ένα quick drink στο σπίτι του φίλου μου Θωμά στην Καστέλλα (δεν με χαλάει που θα δω και λίγη θάλασσα) και γρήγορα στο Μπελ Ρεϋ (Φαλήρου 88 & Γ. Ολυμπίου, Κουκάκι) για ένα πρώτο “Big in Japan” κοκτέιλ. Άντε και ένα σφηνάκι Sailor Jerry ρούμι, με μια φέτα ανανά (το απόλυτο καλοκαιρινό σφηνάκι -που πρωτοήπια πριν μερικά χρόνια στο Sorocco στα Κουφονήσια), για να ανάψουν τα αίματα.

Με τις ωραίες italodisco και funk μουσικές του μαγαζιού και η ώρα να έχει περάσει τις 3, θα μεταφερθώ στο Shamone (Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 46, Γκάζι) στο απόλυτο στέκι για χορό, όπου εκεί η Madonna και η Beyoncé δεν περνάνε απαρατήρητες. Υπάρχει κάτι στο vibe αυτού του μαγαζιού, που με κάνει απλά να θέλω να χορέψω, μέχρι το ξημέρωμα.

Κάπως έτσι -με τα πόδια μου να πονάνε και να βλαστημάω την ώρα που έβαλα τα αγαπημένα μου stilettos και το κεφάλι να γυρίζει λιγάκι από τις τεκίλες- θα ξεκινήσει δυναμικά το Σαββατοκύριακο. Γιατί δεν νοείται πρωινό Σαββάτου, χωρίς ένα μίνι hangover.

Για το απόλυτο γιατρικό, tune in next week girls!

*Στην φωτό, το μπαρ Μπελ Ρεϋ 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.