Ο μήνας έχει 9 και εγώ πολλά κέφια! - AllYou.gr

Search

Ο μήνας έχει 9 και εγώ πολλά κέφια!

Μετά από ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο γεμάτο άγχος και υποχρεώσεις, η Ειρήνη σε προ(σ)καλεί να την ακολουθήσεις στην δική της "ανέμελη" Τρίτη! 

09 Ιουνίου 2015

Αγαπημένες μου φίλες, ευτυχώς που είστε και εσείς εδώ, να μοιραζόμαστε τα εσώψυχα μας. Δεν ξέρω αν έχει ανάδρομο, δεν ξέρω αν με έχει καταραστεί ο πρώην ή κάποιος εχθρός μου, το μόνο που ξέρω είναι ότι για άλλη μια φορά το σύμπαν (που είσαι σύμπαν;) συνωμότησε εναντίον μου και το ΣουΚου που μόλις πέρασε ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί! 

Το σκέφτηκα από εδώ, το σκέφτηκα από εκεί και είπα να κάνω πράξη τη σοφή αυτή φράση «Ο μήνας έχει εννιά» ή σε δική μου ελεύθερη μετάφραση, «πέρα βρέχει» και να απαλλαγώ από τη δυσάρεστη ψυχολογική κατάσταση σήμερα, ημέρα Τρίτη, 9-06-2015. 

Το shopping therapy είναι η πρώτη μου λύση και τα χρήματα αυτή τη φορά πρόκειται να επενδυθούν σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου bikini, που θα με μεταμορφώσει στο απόλυτο Shou Shou girl. Αισιοδοξία, ρομαντισμός και μεγάλοι φιόγκοι είναι το χαρακτηριστικό του πιο παραμυθένιου brand, Madame Shou Shou, για χάρη του οποίου θα βρεθώ στο κατάστημα Punchi Pupunchi (Πινδάρου 19), στο Κολωνάκι.

Κάπου εδώ «σκάει» τηλεφώνημα από το παρεάκι μου και το meeting point μας βρίσκεται κάπου μεταξύ Πλάκας και Μοναστηρακίου. Το όνομα του «Υδρία» και η τοποθεσία του προνομιακή, αφού βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής τόσο από το σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι, όσο και από την αγορά της Ερμού, ενώ αν θέλεις να αισθανθείς για λίγο τουρίστας, μπορείς να επισκεφθείς το ναό της Απτέρου Νίκης, τη Ρωμαϊκή Αγορά και άλλα αξιοθέατα. 

Για το τέλος, έχω κλείσει τραπέζι στον πιο μοντέρνο και στιλάτο κήπο της πόλης. Ο λόγος για το Verde Papagalo (Αβέρωφ 41, Κορυδαλλός)Το σκηνικό έχει ως εξής: ένα παλαιό σπίτι με καταπράσινο κήπο και την τεράστια άγρια φιστικιά στο κέντρο του. Το εστιατόριο γεμίζει με κόσμο παντός καιρού και μια επίσκεψη αρκεί για να αντιληφθείς την έννοια του ποιοτικού και προσιτού φαγητού. 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!