Ταξίδι στις 5 ηπείρους με οδηγό το φίλο μου Λεμούριο! - AllYou.gr

Search

Ταξίδι στις 5 ηπείρους με οδηγό το φίλο μου Λεμούριο!

Σήμερα, η Ειρήνη παίρνει το backpack της και σε προσκαλεί σε μία διαφορετική βόλτα... λίγο έξω από την πόλη. 

16 Ιουνίου 2015

Σήμερα, Τρίτη, το ταξίδι μου πρόκειται να είναι μεγάαααλο, αφού η απόσταση που θα διανύσουμε παρέα, καλύπτει και τις πέντε ηπείρους! Ναι, καλά διάβασες, έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά, έχω εφοδιαστεί με όλα τα απαραίτητα και είμαι αποφασισμένη να περάσω μέσα από ζούγκλες, να περπατήσω μέσα σε άγρια φυτά και ζώα, να ακούσω τους εξωτικούς παπαγάλους να μου τραγουδούν, να δω τα δελφίνια να χορεύουν συντονισμένα, να μετρήσω τα δόντια ενός κροκόδειλου, να ταΐσω μια ταραντούλα και όταν κουραστώ, να κάνω μια στάση, στο φίλο μου Λεμούριο, που... είδες με τι βλέμμα δολοφονικό με κοιτάζει!

Που θα συμβούν όλα αυτά; Μα φυσικά στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο (Θέση Υαλού, Σπάτα). Εκεί, όπου τα παιδιά  μπορούν να ψυχαγωγηθούν αλλά και να επιμορφωθούν. Εκεί, όπου εσύ ως ενήλικας, θα βρεις ξανά το χαμένο παιδί μέσα σου και θα ξεχάσεις τα άγχη, τις υποχρεώσεις, τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, το συνάδελφο που μάλωσες, τον οδηγό που έβρισες γιατί παραβίασε το κόκκινο. 

Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο αποτελεί μια μοναδική εμπειρία και προσφέρει στους επισκέπτες ένα περιβάλλον – ταξίδι στις πέντε ηπείρους μέσα από τα 2000 ζώα που φιλοξενεί, τα είδη των οποίων αγγίζουν τα 350. 

Λειτουργεί καθημερινά από τις 09:00 μέχρι τη δύση του ηλίου. 

attiko750.jpg

Πριν το επισκεφθείς:

• Ρίξε μια ματιά στην επίσημη σελίδα του πάρκου, στο www.atticapark.com και σχεδίασε την ημέρα σου ανάλογα με τις δραστηριότητες που θέλεις να παρακολουθήσεις ή να πάρεις μέρος, πέρα από το τυπικό κομμάτι της βόλτας.

• Διάβασε τους κανόνες του πάρκου, για να προφυλάξεις τόσο τον εαυτό σου, όσο και το περιβάλλον και τα ζώα.

• Ανακάλυψε τις προσφορές των εισιτηρίων, 2 στην τιμή του ενός, αλλά και τα υπόλοιπα πακέτα.

• Μάθε πώς μπορείς να γίνεις εθελοντής ή να υιοθετήσεις ένα ζώο.

• Ενημερώσου για τα παιδικά πάρτι που μπορείς να οργανώσεις εκεί.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!