Θέλω ακόμα μια βόλτα - AllYou.gr

Search

Θέλω ακόμα μια βόλτα

Με χορό, cheesecake, θαλασσινή αύρα και Πλιάτσικα με Ελεονώρα θα περάσει τη μέρα της σήμερα μαζί σου η Λένα. 

29 Ιουλίου 2015

Μια ανάσα ο Αύγουστος. Κι εγώ (κι εσύ;) μετραω, ακόμα, τ' άστρα απ'το μπαλκόνι του σπιτιού μου. Εντάξει, καμιά φορά τα μετράω κι από κάποιο ψαγμένο μπαράκι, κάποια κοντινή θάλασσα, κάποιο θερινό σινεμά, κάποια δροσερή πλατεία. Μ΄άλλα λόγια, το ξέρεις, κάνω μικρές και μεγάλες βόλτες στην πόλη και παριστάνω πως έτσι... διακοπάρω (που λέει και μια φίλη!). Άσε που έχω αρχίσει και να το απολαμβάνω η δικιά σου! Αμέ! Κοίτα τώρα πού θα σε πάω σήμερα με τους 42 (βαθμούς κι όχι πραματευτάδες!) για να ζήσουμε μαζί μια Τετάρτη... δροσερή (!) και ενδιαφέρουσα κι ωραία και διαφορετική!

Σου αρέσει ο χορός; Να βλέπεις χορό, εννοώ. Εγω τρελαίνομαι. Και είμαι πολύ χαρούμενη που σήμερα θα δω έναν απο τους πιο σπουδαίους διεθνείς χορευτές -χορογράφους, τον Αντώνη Φονιαδάκη, σε μια παράσταση, ένα σόλο, που χορογράφησε και ερμηνεύει ο ίδιος. Στην Πειραιώς 260, στον Ταύρο, και στα πλαίσια του Φεστιβαλ Αθηνών, ο Κρητικός Αντώνης  Φονιαδακης ανεβάζει το "Priority". Με μια εντυπωσιακή πορεία στο εξωτερικό, ο 44χρονος σήμερα, Έλληνας χορογράφος-χορευτής, στο "Priority" προσπαθεί όχι να αποτυπώσει, αλλά να δει σε βάθος το παρελθόν του. Να δει και να καταλάβει μέσα απο το χορό τον εαυτό του όπως ήταν κι όπως εξελίχθηκε. Το βρίσκω τρομερά ενδιαφέρον και νοιώθω πολύ τυχερή που βρήκα εισιτήριο γι' απόψε!

Αργότερα με περιμένουν οι φίλοι μου στα Πετράλωνα. Ασφαλώς και είσαι καλεσμένη μας! Στο πεζοδρόμιο με τις νεραντζιές, στα τραπεζάκια εξω απο το Χρύσα-Χρύσα (Καλλισθένους & Αιολέων 40) η χρυσοχέρα και γλυκύτατη Χρύσα θα μας φιλέψει τα καλούδια της. Να σου πώ πως απο τώρα γλύφω τα δάχτυλα μου για το cheesecake με μέλι που θα φάω μετά τα μεζεκλίκια!

Δεν ξέρω πόσο θα το ξενυχτήσουμε εκεί, αλλά χωρίς βόλτα στη θάλασσα δεν πάω για ύπνο. Σε μέρος κλασικό, αγαπημένο και κοντινό, στο Skipper's στη Μαρίνα του Αλίμου. 

Στην επιστροφή θ' ακούω δυνατά το τραγούδι που ήταν η έμπνευση της ημέρας μου: Το "Θέλω ακόμα μια βόλτα" του Φίλιππου Πλιάτσικα, με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον ίδιο. Το αγαπώ! 

 lauOdG2_2iQ{/videobox}

 Θέλω ακόμα μια βόλτα, έχουμε ζήσει τόσα μαζί

Θέλω ακόμα μια βόλτα, στου Αιγαίου το γλυκό θαλασσί

Θέλω ακόμα μια βόλτα στης ζωής μας τα μεγάλα γιατί

Θέλω ακόμα μια βόλτα να κάνουμε μαζί.

Mην ξεχάσεις να δεις το φεγγάρι το Σάββατο το βράδυ. Δεν έχει σημασία απο που θα το δεις. Φτάνει να κάνεις μια ευχή!

Σε φιλώ.