Skip to main content

ΜΟΔΑ

Ο πιο εύκολος τρόπος να τελειοποιήσεις το φθινοπωρινό σου στιλ

Τα παρακάτω outfits δεν είναι μόνο stylish αλλά και τρομερά εύκολα να εφαρμόσεις!


Κέλλυ Νόβακ

Τα παρακάτω outfits δεν είναι μόνο stylish αλλά και τρομερά εύκολα να εφαρμόσεις!

Το καλοκαίρι το αγαπάμε για πολλούς λόγους. Λίγο τα καλοκαιρινά ηλιοβασιλέματα στο νησί, λίγο οι μεγαλύτερες ημέρες, λίγο ο ήλιος που καθημερινά αγκαλιάζει το σώμα μας γλυκά, λίγο, λίγο, λίγο… Αλλά ένας βασικός λόγος είναι και η ευκολία που μας προσφέρει ως προς το ντύσιμό μας. Το καλοκαίρι –λόγω του καιρού αλλά και της εποχής γενικότερα- όλα είναι πιο εύκολα. Ένα ωραίο φορεματάκι και ένα ζευγάρι σανδάλια και έχεις βρει το outfit για την βραδινή σου έξοδο. Τι κάνεις λοιπόν όταν έρχεται το Φθινόπωρο; Την μεταβατική αυτή περίοδο (ψυχολογικά και στιλιστικά); Η εποχή αυτή δεν είναι σαν όλες τις άλλες. Είναι περίπλοκη, θέλει… μαεστρία για να την αντιμετωπίσεις. Στο στιλ τουλάχιστον. Και τα παρακάτω σύνολα σου προσφέρουν αυτό ακριβώς. Την ευκολία του να ανακαλύψεις πώς να τελειοποιήσεις άψογα το φθινοπωρινό σου στιλ. Και θα σου δώσω ένα hint για την επιτυχία του: Η λύση βρίσκεται στα… layers!

Εντυπωσιακό tank τοπ + Boyfriend τζιν παντελόνι + Choker

Δημιούργησε layers με τα αξεσουάρ σου όπως ένα ιδιαίτερο choker ή statement κολιέ. Φυσικά, ένα αμάνικο tank top θα σε διατηρήσει δροσερή τις πιο ζεστές ημέρες του φθινοπώρου, ενώ ένα τζιν παντελόνι σε άνετη φόρμα θα σε επαναφέρει και πάλι στην… καιρική πραγματικότητα της εποχής.

https://www.instagram.com/p/BIqZ3FJhCAY/?taken-by=sincerelyjules

Μεταξωτή μπλούζα + Printed φούστα + Μαντήλι + Πέδιλα  

Ένας διαφορετικός τρόπος να δημιουργήσεις layers είναι ένα μαντήλι. Είτε γύρω από τον λαιμό σαν φουλάρι, είτε σαν choker κολιέ ή ακόμα φορεμένο πάνω από την ζώνη σου, σαν λεπτομέρεια θα δώσει ένα έξτρα boost στην εμφάνισή σου. Φυσικά, για κάτι πιο κομψό και polished ακολούθησε την παραπάνω φόρμουλα συνόλου και προτίμησε ένα ζευγάρι ανοιχτά πέδιλα για να μεταβείς ομαλά από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο.

https://www.instagram.com/p/BJk9j2WAdq5/?taken-by=chiaraferragni

Πλεκτό φόρεμα + (Καρό) πουκάμισο

Οι υφές και τα prints παίζουν ρόλο το φθινόπωρο, οπότε προσπάθησε πάντα να «παίζεις» μαζί τους. Ένα πλεκτό φόρεμα είναι δροσερό τόσο ώστε τις γλυκιές, φθινοπωρινές βραδιές να αντέχεις τομ ψυχρό καιρό. Φυσικά ένα πουκάμισο θα σου εξασφαλίσει και περισσότερο στιλ, λόγω του ότι δημιουργεί layers αλλά και ζεστασία για αυτή την ψύχρα που λέγαμε…

https://www.instagram.com/p/BIqFE8qgVK8/?taken-by=themonoclemuse

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.