Skip to main content

ΜΟΔΑ

4 ολόφρεσκοι τρόποι να φορέσεις τα ankle boots

Έτσι θα μπορείς με αυτοπεποίθηση να τα περπατήσεις στους δρόμους της πόλης σου.


Κέλλυ Νόβακ

Έτσι θα μπορείς με αυτοπεποίθηση να τα περπατήσεις στους δρόμους της πόλης σου.

Δεν υπάρχει φθινόπωρο ή χειμώνας που να μην αγοράσω ένα καινούργιο ζευγάρι ankle boots. Είναι η εμμονή μου, η λατρεία μου, η ανάγκη μου. Και αυτό γιατί ένα τέτοιο στιλ παπουτσιού μπορεί να δώσει την σωστή ισορροπία μεταξύ του ρομαντικού και αγορίστικου στιλ που πάντα αναζητώ στις εμφανίσεις μου. Αλλά αυτό είναι το όμορφο με αυτά τα παπούτσια. Είναι τόσο versatile που λειτουργούν όπως ένας χαμαιλέοντας. Όπως και αν τα φορέσεις, θα αφομοιώσουν το αντίστοιχο look που θέλεις να υποστηρίξεις.

Και λοιπόν και αν έχεις βαρεθεί τον τρόπο με τον οποίο φοράς τα μποτάκια αυτά, σου προτείνω εγώ 4 ολόφρεσκους.

 

#1. Tα ankle boots… αλλιώς: Πριν ετοιμαστείς να αφορίσεις μια για πάντα τα ankle boots, δοκίμασε ένα ζευγάρι, σε λευκό χρώμα. Είναι κομψό, μοντέρνο και ιδιαίτερο. Φόρεσέ το με ρούχα, σε midi μήκος, για ένα πιο ρετρό αποτέλεσμα.

4waystowearankleboots-01.jpg 

#2. Εναλλακτικός ρομαντισμός: Μπορεί μέχρι τώρα, τα πιο dreamy και ρομαντικά σου φορέματα να τα φορούσες με μπαλαρίνες ή ψηλά πέδιλα, αλλά εγώ σου προτείνω να επιλέγεις από εδώ και πέρα πιο αναπάντεχους συνδυασμούς. Φόρεσέ λοιπόν τα ankle boots σου με το πιο σικ φορεμά σου και δώσ’του το edge που του αρμόζει!

4waystowearankleboots-02.jpg 

#3. Κλάσικ ιζ φαντάστικ: Ποιος είπε ότι ένα κλασικό σύνολο δεν είναι και εντυπωσιακό; Καμιά φορά το να μπορείς να βρεις την σωστή ισορροπία ανάμεσα σε ένα διαχρονικό αλλά και μοντέρνο look είναι πολύ πιο δύσκολο, από το να φορέσεις κάτι extreme. Και ένα ζευγάρι μαύρα ankle boots ταιριάζουν πάντα με ένα μαύρο σακάκι και μια μίνι φούστα. 

4waystowearankleboots-03.jpg 

#4. Grung-y boo: Πες «όχι» στα ροκ ντυσίματα και «ναι» στα grunge! Η μόδα των ‘90s έχει έρθει για να μείνει και ένα ζευγάρι ankle boots δεν θα μπορούσε να ταιριάξει καλύτερα με ένα slip φόρεμα. Για ένα σούπερ grung-y αποτέλεσμα φόρεσε μια ψηλή λευκή ή μαύρη κάλτσα μαζί με τα μποτάκια σου.

4waystowearankleboots-04.jpg

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US