Skip to main content

ΜΟΔΑ

7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για την Yeezy Season 4 συλλογή

Ο Kanye West, to Roosevelt Island και η αργοπορία της Kim Kardashian.


Κέλλυ Νόβακ

Ο Kanye West, to Roosevelt Island και η αργοπορία της Kim Kardashian.

Φυσικά και η Εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη ξεκίνησε με τον Kanye West. Ίσως οι υπεύθυνοι του NYFW να το προγραμμάτισαν έτσι, καθώς γνώριζαν ότι ο Kanye πρόκειται να... έτρεχε τους καλεσμένους τους έξω από την Νέα Υόρκη. Αλλά όλα αξίζουν και έχουν νόημα όταν πρόκειται για την μόδα και την τέχνη. Γιατί ο Kanye παρέδωσε και τα δύο αυτά στοιχεία στην νέα του συλλογή Yeezy για την Άνοιξη 2017. Με τις γνώριμες ουδέτερες αποχρώσεις στα ρούχα του, ο Kanye παρουσίασε ένα εντυπωσιακό show στο Roosvelt Island, ένα νησί λίγο πιο έξω από την μεγαλούπολη, το οποίο φρόντισε μέχρι και την τελευταία στιγμή να κρατήσει μυστικό από τους καλεσμένους του. Με ανυπομονησία αλλά και θετικά σχόλια αντιμετώπισαν την συλλογή οι experts της μόδας, στέφοντας για άλλη μια φορά ένα επιτυχημένο show για τον κ. West. Τα ρούχα, ιδιαίτερα και εντυπωσιακά μέσα από τον –σχετικό- μινιμαλισμό τους. Καθώς ο Kanye έχει με επιτυχία καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να δημιουργήσει ένα νέο κίνημα όπως εγώ το αποκαλώ «διακριτικό μαξιμαλισμό», όπου με προσοχή καταφέρνει να σχεδιάσει εντυπωσιακά ρούχα, διακριτικά. Περισσότερα τα του show και τα της συλλογής όμως, μπορείς να ενημερωθείς παρακάτω:

 

#1. Πολλοί celebrities παρακολούθησαν το show όπως οι  Pharrell, Spike Jonze, La la Anthony, Desiigner, Fabolous, A-Trak, Pusha T και Virgil Abloh.

6thingsabout-yeezy-season4-01.jpg

#2. H… βασιλική οικογένεια των Kardashian / Jenner παρευρέθηκε στο show, με 1 ώρα καθυστέρηση, φορώντας ρούχα από την νέα συλλογή Yeezy.

6thingsabout-yeezy-season4-02.jpg

#3. Στον χώρο του show ήταν διαθέσιμο και το merch της Yeezy Season 4 συλλογής που άλλωτε δινόταν στους καλεσμένους χωρίς χρέωση, ενώ τώρα η τιμή των φούτερ ανερχόταν στα $75 δολάρια.

6thingsabout-yeezy-season4-03.jpg

#4. Ο West για άλλη μια φορά συνεργάστηκε με την καλλιτέχνιδα Vanessa Beecroft για την παρουσίαση της συλλογής. Έτσι, για άλλη μια φορά μοντέλα (διαφορετικών σωματότυπων αλλά και φυλών) στέκονταν στο κέντρο του πάρκου, φορώντας crop tops, κορμάκια, κολάν, ολόσωμες φόρμες σε ουδέτερες αποχρώσεις.

6thingsabout-yeezy-season4-04.jpg

#5. Το show της πασαρέλας «έκλεισε» η Chanel Iman, φορώντας μια μαύρη φόρμα και μαύρο oversized parka.

6thingsabout-yeezy-season4-05.jpg

#6. Πολλά από τα σύνολα της συλλογής αντικατοπτρίζουν τα outfits τα οποία συχνά φοράει η γυναίκα του West, Kim Kardashian

6thingsabout-yeezy-season4-06.jpg

#7. Τα highlights της συλλογής ήταν φυσικά τα παπούτσια, όπως τα νέα Yeezy Boost sneakers σε tan αποχρώσεις, οι knee-high μπότες αλλά και τα διάφανα πέδιλα και μπότες.

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.