Skip to main content

ΜΟΔΑ

To Dynamic Lite concept της Triumph είναι must για εσένα που αθλείσαι

Τώρα θα απολαμβάνεις την γυμναστική με τον πιο άνετο και μοντέρνο τρόπο.


Κέλλυ Νόβακ

Τώρα θα απολαμβάνεις την γυμναστική με τον πιο άνετο και μοντέρνο τρόπο.

Αθλήσου , κοινωνικοποιήσου, διατήρησε τη φόρμα σου και απόλαυσε τη γυμναστική. Βρες τις ισορροπίες σου και νιώσε όμορφα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να σου δώσουν κίνητρο. Το γυναικείο σώμα ποικίλει και οι ανάγκες διαφοροποιούνται.

Αλλά όλες έχουμε ένα κοινό παρονομαστή: όλες αναζητάμε την απόλυτη στήριξη, την ελαφρότητα και την άνεση σε μοντέρνα styles την ώρα της άθλησης.

Με γνώμονα αυτό, η Triumph δημιούργησε το μοναδικό Dynamic Lite concept: νέο κόψιμο, με ρυθμίσεις, ιδανικό για κάθε είδους άθληση – σχεδιασμένο για κάθε τύπο γυναίκας. Δυνατή στήριξη χωρίς extra όγκο. Απόλυτα ελαφριά αθλητικά σουτιέν που δε σφίγγουν ή ενοχλούν, χάρη στην καινοτομία με το 3D Powertech ύφασμα, που προσαρμόζεσαι στις κινήσεις του σώματος. Αποτέλεσμα: δίνει ώθηση στην αυτοπεποίθηση και την απόδοσή σου.

Η φιλοσοφία της collection Triaction είναι να μετατρέψει κάθε άθληση σε μοναδική εμπειρία. H Triumph σχεδίασε τη σειρά έτσι ώστε να είναι ιδανική για κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από το μέγεθος και το σωματότυπό της. Με τα Triaction θα είσαι πλέον σίγουρη ότι θα δείχνεις αλλά και θα νιώθεις υπέροχα, έχοντας όλη τη στήριξη και την άνεση που αναζητούσες πάντα.

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου