Skip to main content

ΜΟΔΑ

Το διαχρονικό Chanel κομμάτι που όλες θέλουμε να έχουμε στην ντουλάπα μας

Το πιο σύγχρονο must have της γυναικείας γκαρνταρόμπας.


Κέλλυ Νόβακ

Το πιο σύγχρονο must have της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Ήταν το 1957 που η Coco Chanel δημιούργησε το δίχρωμο slingback παπούτσι, με την μαύρη μύτη, ένα από το πιο κομψά παπούτσια στην ιστορία της Μόδας. Αλλά ήταν ο συνεχιστής του brand, Karl Lagerfeld που το επανέφερε στις πασαρέλες του οίκου το Φθινόπωρο του 2015, τιμώντας την ιστορία του οίκου και της ιδρύτριάς του, όπως πολλές φορές κάνει με τις συλλογές του. Από τότε, όλες οι fashionistas του κόσμου έχουν προμηθευτεί αυτό το μικρό αριστούργημα παπουτσιού που τόσο απλά πρεσβεύει την απόλυτη θηλυκότητα και κομψότητα της γυναικείας φύσης.

Έτσι, λοιπόν αυτό το παπούτσι, το οποίο δεν έχουμε σταματήσει πλέον να βλέπουμε στην παγκόσμια street style μόδα, αρχίζει να αποτελεί must have της σύγχρονης γυναικείας γκαρνταρόμπας. Ένα παπούτσι που δεν αφορά μόνο τωρινές, σύγχρονες τάσεις, αλλά πρόκειται και για ένα κομμάτι του οίκου το οποίο μπορεί να θεωρηθεί διαχρονικό. Ο καταπληκτικός συνδυασμός του nude με του μαύρου χρώματος ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε διαχρονικός, ενώ το σχέδιό του κατάλληλο για όλα τα γούστα.

Tα κακά νέα είναι ότι ένα τέτοιο παπούτσι, ενώ θεωρείται επένδυση κοστίζει αρκετά (περίπου 730€) αλλά τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να αρκεστούμε στα παρόμοια σχέδια που υπάρχουν στην αγορά ή ακόμη καλύτερα στο να το απολαμβάνουμε μέσα από αυτές τις φωτογραφίες!

chanel-two-toned-slingback-shoe-01.jpg

Το αρχικό σχέδιο φορεμένο από μοντέλα το 1970

chanel-two-toned-slingback-shoe-03.jpgchanel-two-toned-slingback-shoe-04.jpgchanel-two-toned-slingback-shoe-05.jpgchanel-two-toned-slingback-shoe-06.jpgchanel-two-toned-slingback-shoe-07.jpgchanel-two-toned-slingback-shoe-08.jpgchanel-two-toned-slingback-shoe-09.jpgchanel-two-toned-slingback-shoe-10.jpg

 

https://www.instagram.com/p/78AnYhgEjD/

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

«Όλοι οι ενήλικες ήταν κάποτε παιδιά ... αλλά λίγοι από αυτούς το θυμούνται» Μικρός Πρίγκιπας

Γιορτάζουμε τα 81 χρόνια από την πρώτη έκδοση του Μικρού Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ