Skip to main content

ΜΟΔΑ

Το 1 print που θα θέλεις να φοράς συνέχεια

Yπάρχει στην ντουλάπα σου, και θα κάνει τις εμφανίσεις σου απίστευτα σύγχρονες!


Κέλλυ Νόβακ

Yπάρχει στην ντουλάπα σου, και θα κάνει τις εμφανίσεις σου απίστευτα σύγχρονες!

Ξέρεις, καμιά φορά κουράζομαι με τα πόσα πράγματα, ρούχα και τάσεις που «πρέπει» να έχουμε κάθε φορά στην ντουλάπα μας, για να είμαστε in style. Φυσικά, άμα έχεις την τύχη να έχεις ανακαλύψει το προσωπικό σου στιλ, μπορεί και με τα ήδη υπάρχοντα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου να βρεις τον τρόπο να δείχνουν οι εμφανίσεις σου επίκαιρες και stylish.

Οι παρακάτω γυναίκες αυτό έκαναν τελικά και τους βγήκε σε καλό. Και αυτό γιατί συμπεριέλαβαν στις εμφανίσεις τους ρούχα με ένα print πολύ γνωστό σε όλες μας και που 9 στις 10 γυναίκες έχουν ήδη στην ντουλάπα τους: Το καρό. Το διαχρονικό και αγαπημένο σε όλες καρό σε οποιαδήποτε μορφή και αν βρίσκεται είτε είναι ως κλασικό ασπρόμαυρο μοτίβο, είτε σε διάφορα χρώματα είναι αρκετό για να τονώσει τα σύνολά μας και κυρίως την αυτοπεποίθησή μας.

Άλλοτε φορεμένο σαν παλτό, άλλοτε σαν φούστα, σαν πουκάμισο κ.ο.κ, οι παρακάτω street style σταρ άρπαξαν την ευκαιρία και ό,τι καρό ρούχο υπήρχε στην ντουλάπα τους, το μελέτησαν και το συμπεριέλαβαν πετυχημένα στις εμφανίσεις τους. Εσύ λοιπόν, τι περιμένεις;

1print-u-should-wear-this-fall16-01.jpg1print-u-should-wear-this-fall16-02.jpg1print-u-should-wear-this-fall16-03.jpg1print-u-should-wear-this-fall16-04.jpg1print-u-should-wear-this-fall16-05.jpg1print-u-should-wear-this-fall16-06.jpg1print-u-should-wear-this-fall16-07.jpg1print-u-should-wear-this-fall16-08.jpg

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε