Skip to main content

ΜΟΔΑ

Aυτή η συλλογή γυαλιών έχει έξτρα glam

Και ποια γυναίκα δεν θα ήθελε λίγη παραπάνω λάμψη στην εμφάνισή της;


Κέλλυ Νόβακ

Και ποια γυναίκα δεν θα ήθελε λίγη παραπάνω λάμψη στην εμφάνισή της;

Ποιος είπε ότι ένα ζευγάρι γυαλιά δεν μπορεί να αναδείξει την εμφάνιση μιας γυναίκας; Αντιθέτως, ένα τέτοιο αξεσουάρ μπορεί να είναι τελικά ο καταλυτικός παράγοντας για την επιτυχία ενός καθημερινού look, ειδικά αν είναι τόσο εντυπωσιακά όσο αυτά της Swarovski.

Και ποια γυναίκα δεν θα ήθελε αυτή την κομψή λάμψη που προσφέρουν τα κρύσταλλα Swarovski στις καθημερινές της εμφανίσεις; Όλες, είμαι σίγουρη γι’αυτό και θα ξετρελαθείς με την νέα eyewear συλλογή του γνωστού brand!

Η συλλογή Γυαλιών Swarovski περιλαμβάνει δύο νέα σχέδια γυαλιών ηλίου, τα οποία αντλούν έμπνευση από το χαρακτηριστικό στυλ της Swarovski και είναι διακοσμημένα με κρύσταλλα Fancy Raindrop. Οι εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες και ο συνδυασμός κομψότητας και πολυτέλειας προσφέρουν μοναδικά λαμπερό στυλ. Τα κομψά γυαλιά ηλίου, που αποπνέουν έντονη θηλυκότητα, ξεχωρίζουν για την πρωτοτυπία τους και τις ιδιαίτερες λαμπερές πινελιές τους.

Ο φαρδύς σκελετός σε σχήμα cat-eye του μοντέλου SK0127 γοητεύει χάρη στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Το σχέδιο αναδεικνύεται χάρη στους πρωτότυπους βραχίονες, οι οποίοι είναι διακοσμημένοι με κρύσταλλα Swarovski σε σχήμα σταγόνας και προσδίδουν λάμψη σε κάθε εμφάνιση. 

collection-eyewear-swarovski-16-SK0127_01B.jpg

Το μοντέλο SK0128 ξεχωρίζει για τη φαρδιά, τετραγωνισμένη μετώπη του, ενώ οι βραχίονες λάμπουν χάρη στις κρυστάλλινες λεπτομέρειες που σχηματίζουν γεωμετρικό μοτίβο. Αυτά τα δύο βασικά σχέδια αντιπροσωπεύουν τέλεια τη μοναδικότητα της Swarovski.

collection-eyewear-swarovski-16-SK0128_01B.jpg

Η συλλογή γυαλιών Swarovski Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 προσφέρει μεγάλη ποικιλία γυαλιών ηλίου και οράσεως που χαρακτηρίζονται από την ελκυστική σχεδίαση και τις εξεζητημένες λεπτομέρειες. Τα πρωτότυπα μοντέλα της προσφέρονται σε μεγάλο εύρος σχημάτων, υλικών και χρωμάτων που περιλαμβάνουν τόσο τις κλασικές όσο και πιο μοντέρνες αποχρώσεις. Η νέα σειρά σύγχρονων αξεσουάρ είναι μια συλλογή λαμπερή, μοντέρνα και ξεχωριστή, αποτέλεσμα προσεκτικής έρευνας και αποκλειστικής εξειδικευμένης εργασίας.

collection-eyewear-swarovski-16-02.jpgcollection-eyewear-swarovski-16-03.jpgcollection-eyewear-swarovski-16-04.jpgcollection-eyewear-swarovski-16-05.jpgcollection-eyewear-swarovski-16-06.jpgcollection-eyewear-swarovski-16-07.jpgcollection-eyewear-swarovski-16-08.jpgcollection-eyewear-swarovski-16-09.jpgcollection-eyewear-swarovski-16-10.jpgcollection-eyewear-swarovski-16-11.jpgcollection-eyewear-swarovski-16-12.jpg

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.