Το αξεσουάρ που μπορεί να απογειώσει κάθε απλή σου εμφάνιση - AllYou.gr

Search

Το αξεσουάρ που μπορεί να απογειώσει κάθε απλή σου εμφάνιση

7 σύνολα που αποδεικνύουν ότι μια μικρή ενδυματολογική προσθήκη, μπορεί να αλλάξει όλη σου την εμφάνιση!

> ΜΟΔΑ ::
14 Ιανουαρίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Καμιά φορά, το σώστο ρούχο ή αξεσουάρ, παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα look μας. Μπορεί να πρόκειται για ένα statement παλτό, μια ζώνη, ένα ζευγάρι εντυπωσιακά παπούτσια ή στην συγκεριμένη περίπτωση ένα «απλό» μαντήλι για το λαιμό. Κι όμως, ένα μαντήλι σε κάποια bold απόχρωση ή print, άπαξ και το δέσεις γύρω από το λαιμό θα προσφέρει μια τρομερά κομψή αλλά και μοντέρνα διάθεση.

Τα καλά νέα, βέβαια, είναι τα εξής: Πέρα του ότι δεν χρειάζεται καθόλου να κοπιάσεις για να το φορέσεις, αυτό το αξεσουάρ έχει ένα πολύ μεγάλο «ατού». Είναι ένα item το οποίο είναι διαχρονικό. Υπήρχε και θα υπάρχει πάντα στο συρτάρι μιας γυναίκας. Είναι, λοιπόν, εξαιρετικά καθησυχαστικό ότι αυτό το μικρό κομμάτι υφάσματος θα είναι για πάντα η λύση στο αιώνιο πρόβλημα «Τι θα φορέσω σήμερα για να μην είναι βαρετό το σύνολο μου;»...

 

5looks-with-neckchief-01.jpg 5looks-with-neckchief-02.jpg 5looks-with-neckchief-03.jpg 5looks-with-neckchief-04.jpg 5looks-with-neckchief-05.jpg 5looks-with-neckchief-06.jpg 5looks-with-neckchief-07.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!