Skip to main content

ΜΟΔΑ

Εδώ θα βρεις το σημαντικότερο ρούχο της γκαρνταρόμπας σου

6 λευκά t-shirts που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο ολοκληρωμένη (σαν fashionista πάντα).


Κέλλυ Νόβακ

6 λευκά t-shirts που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο ολοκληρωμένη (σαν fashionista πάντα).

Προσπαθώ να σκεφτώ ποιο είναι τελικά το αγαπημένο μου ρούχο, απ’ όλη την γκαρνταρόμπα μου. Είναι αυτά τα άνετα και καινοτόμα Reebok αθλητικά sneakers; Είναι το αγαπημένο μου leather, στράπλες φόρεμα από τα Zara ή τα χρυσά, gladiator σανδάλια που αγόρασα 10 χρόνια πριν από ένα μαγαζί στην Νέα Σμύρνη;

Όλα έχουν χώρο στην λίστα με τα αγαπημένα αντικείμενα της ντουλάπας μου, αλλά κανένα, μα κανένα, δεν "κερδίζει" το λευκό, oversized t-shirt από το ASOS. Νομίζω, ότι όλοι οι άνθρωποι, άνδρες-γυναίκες, ανατρέχουμε σε αυτό το κομμάτι ρούχου όταν δεν έχουμε τι να βάλουμε. Όταν δεν είμαστε καλά και θέλουμε να νιώθουμε άνετες. Είναι αυτό το πιο αναπόσπαστο κόμματι ρούχου, αναρωτιέμαι; Και πιστεύω πως ναι. Γιατί είναι αυτό που φοράμε με ένα τζιν παντελόνι και νιώθουμε ασφαλείς. Είναι αυτό που συνδυάζουμε με ένα σακάκι και νιώθουμε δυναμικές λίγο πριν μπούμε σε ένα δύσκολο meeting. Είναι αυτό που φοράμε κάτω από ένα φόρεμα, όταν θέλουμε να κάνουμε μια πιο stylish εμφάνιση. Είναι αυτό που είναι πάντα εκεί. Πάντα, όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες τάσεις και να προκύψουν.

Γι’ αυτό θέλω να βρεις και εσύ το σημαντικότερο ρούχο της γκαρνταρόμπας σου τώρα. Όχι αύριο. Σήμερα. Και τα παρακάτω είναι μια καλή αφορμή για μια τόσο σημαντική επένδυση!

6whitetshirts_01.jpg

Vans

6whitetshirts_02.jpg

Acne Studios

6whitetshirts_03.jpg

Noisy May

6whitetshirts_04.jpg

Zara

6whitetshirts_05.jpg

ASOS

6whitetshirts_06.jpg

Topshop

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.