Εδώ θα βρεις το σημαντικότερο ρούχο της γκαρνταρόμπας σου - AllYou.gr

Search

Εδώ θα βρεις το σημαντικότερο ρούχο της γκαρνταρόμπας σου

6 λευκά t-shirts που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο ολοκληρωμένη (σαν fashionista πάντα).

> ΜΟΔΑ ::
22 Αυγούστου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Προσπαθώ να σκεφτώ ποιο είναι τελικά το αγαπημένο μου ρούχο, απ’ όλη την γκαρνταρόμπα μου. Είναι αυτά τα άνετα και καινοτόμα Reebok αθλητικά sneakers; Είναι το αγαπημένο μου leather, στράπλες φόρεμα από τα Zara ή τα χρυσά, gladiator σανδάλια που αγόρασα 10 χρόνια πριν από ένα μαγαζί στην Νέα Σμύρνη;

Όλα έχουν χώρο στην λίστα με τα αγαπημένα αντικείμενα της ντουλάπας μου, αλλά κανένα, μα κανένα, δεν "κερδίζει" το λευκό, oversized t-shirt από το ASOS. Νομίζω, ότι όλοι οι άνθρωποι, άνδρες-γυναίκες, ανατρέχουμε σε αυτό το κομμάτι ρούχου όταν δεν έχουμε τι να βάλουμε. Όταν δεν είμαστε καλά και θέλουμε να νιώθουμε άνετες. Είναι αυτό το πιο αναπόσπαστο κόμματι ρούχου, αναρωτιέμαι; Και πιστεύω πως ναι. Γιατί είναι αυτό που φοράμε με ένα τζιν παντελόνι και νιώθουμε ασφαλείς. Είναι αυτό που συνδυάζουμε με ένα σακάκι και νιώθουμε δυναμικές λίγο πριν μπούμε σε ένα δύσκολο meeting. Είναι αυτό που φοράμε κάτω από ένα φόρεμα, όταν θέλουμε να κάνουμε μια πιο stylish εμφάνιση. Είναι αυτό που είναι πάντα εκεί. Πάντα, όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσες τάσεις και να προκύψουν.

Γι’ αυτό θέλω να βρεις και εσύ το σημαντικότερο ρούχο της γκαρνταρόμπας σου τώρα. Όχι αύριο. Σήμερα. Και τα παρακάτω είναι μια καλή αφορμή για μια τόσο σημαντική επένδυση!

6whitetshirts_01.jpg

Vans

6whitetshirts_02.jpg

Acne Studios

6whitetshirts_03.jpg

Noisy May

6whitetshirts_04.jpg

Zara

6whitetshirts_05.jpg

ASOS

6whitetshirts_06.jpg

TopshopΑκολούθησε το allyou στο Instagram!