3 πράγματα που δεν φοράνε ποτέ οι stylish γυναίκες άνω των 30 - AllYou.gr

Search

3 πράγματα που δεν φοράνε ποτέ οι stylish γυναίκες άνω των 30

Απόλαυσε τα dirty 30s, με… ξεκάθαρα άψογο στιλ!

> ΜΟΔΑ ::
11 Οκτωβρίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Όταν είναι να μιλήσουμε για μερικές από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες που έχουν πατήσει τα πολυπόθητα ….30άντα, τότε ίσως να έχεις παρατηρήσει κάτι: έχουν τρομερή αυτοπεποίθηση όσον αφορά το στιλ τους. Όχι με αλαζονικό τρόπο, αλλά με έναν άκρως… χαλαρό, μένοντας πιστές 100% στο προσωπικό τους στιλ.

Πώς το καταφέρνουν αυτό λοιπόν; Γιατί πέρα από το γεγονός ότι μπορεί να έχουν βρει ένα στιλ που να τις εκφράζει, έχουν σίγουρα και κάποια μυστικά!

Ποια είναι αυτά λοιπόν; Σου λέω παρακάτω!

#1. Δεν φοράνε «φθηνά» ρούχα

Όχι, ότι όλα τους τα ρούχα είναι ακριβά, αλλά τα βασικά όπως ένα παλτό, ένα λευκό t-shirt, ένα τζιν παντελόνι κτλ. είναι όλα καλής ποιότητας. Και μη νομίζεις ότι επειδή μπορεί να είναι ακριβά ρούχα, ότι τα αγόρασαν και ακριβά… Hello! Εκπτώσεις!

#2. Δεν φοράνε ρούχα που δεν εφαρμόζουν καλά

Ακόμα και ακριβά να είναι αυτά τα ρούχα, όταν κάτι δεν τους ταιριάζει πάνω τους άψογα, δεν θα έχουν επιτυχημένες εμφανίσεις. Όλα πρέπει να εφαρμόζουν άψογα! Ακριβά-φθηνά, παλιά-καινούργια ρούχα! Όλα!

#3. Δεν φοράνε ρούχα που δεν είναι άνετα

Η άνεση πάει πάνω απ’ όλα! Αν δεν νιώθουν καλά μέσα στα ίδια τους τα ρούχα, πώς θα υποστηρίξουν και το outfit τους στο έπακρο;Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Hot αυτή τη στιγμή!