Skip to main content

ΜΟΔΑ

Χρόνια Πολλά Σάκη! Οι καλύτερες εμφανίσεις του απόλυτου Έλληνα σταρ στην σκηνή

Εμφανίσεις που μας έκαναν να φωνάξουμε «Σάκηηηηηηηηηηη!!!»


Κέλλυ Νόβακ

Εμφανίσεις που μας έκαναν να φωνάξουμε «Σάκηηηηηηηηηηη!!!»

Πρόσφατα βρέθηκα στον ιστορικό Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός», για μία prive χριστουγεννιάτικη συναυλία που διοργάνωσε η Apivita, με σκοπό την υποστήριξη του έργου των Συλλόγων Ελπίδα και Όραμα Ελπίδας και στην οποία θα βρισκόταν επί σκηνής, ο Σάκης Ρουβάς. Ήμουν αρκετά κουρασμένη εκείνη την ημέρα –μιας και στο γραφείο τις ημέρες των γιορτών έχει πάντα πάρα πολύ δουλειά.

Παρόλα αυτά, ντύθηκα, στολίστηκα και παρευρέθηκα στο εντυπωσιακό event του brand, στο οποίο ήδη γνωρίζαμε ότι θα δώσει μια αποκλειστική συναυλία ο Σάκης. Όταν ξεκίνησε η συναυλία, είπα στον εαυτό μου και στην συνάδελφο μου Αγγελική, ότι θα κάτσω για ένα-δύο τραγούδια και θα φύγω, μιας και ήμουν πολύ κουρασμένη. Έλα όμως, που η βραδιά εξελίχθηκε τελείως διαφορετικά απ’ότι που περίμενα.

Με το που βγήκε ο Σάκης (μας) στην σκηνή, τα πάντα άλλαξαν. Ένας τυφώνας ενέργειας σαν βόμβα «έσκασε» μπροστά μου, με το που πάτησε το πόδι του στην σκηνή ο απόλυτος Έλληνας σταρ. Δεν θα μιλήσω για το πόσο όμορφος είναι αυτός ο άνδρας –μην λέμε τα αυτονόητα-, αλλά χωρίς να τον γνωρίζω προσωπικά, ένιωσα μια ασφάλεια. Αλλά αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση (και που μου κάνει κάθε φορά που βλέπω τον Σάκη στην σκηνή), είναι αυτή η έμφυτη λάμψη που έχει, σαν άνθρωπος, σαν προσωπικότητα.

Τότε κατάλαβα αυτό που λένε για εκείνον, ότι «είναι γεννημένος σταρ». Δεν το έχουν πολλοί άνθρωποι αυτό (στην χώρα μας τουλάχιστον) και είναι ένα από τα πράγματα που τον κάνουν να ξεχωρίζει τελικά (ένα από τα πολλά απ’ όσο φαντάζομαι, μιας και όπως σου είπα, δεν τον γνωρίζω προσωπικά).

Το αποτέλεσμα της βραδιάς λοιπόν, ήταν το εξής: εγώ και όλοι οι υπόλοιποι καλεσμένοι του event, μέσα σε λίγα λεπτά, με κούραση ή χωρίς, να έχουμε σηκωθεί από τις καρέκλες μας και με όση δύναμη έχουμε μέσα μας, να τραγουδάμε τα γνωστά hits του τρομερού αυτού καλλιτέχνη.

Αποφάσισα λοιπόν, να αποδεχτώ το γεγονός, ότι είμαι πραγματική «Ρουβίτσα» και πλέον, δεν φοβάμαι να το κρύψω. Και για να στο αποδείξω ότι δεν φοβάμαι να το πω, σήμερα που ο Σάκης (μας), γίνεται ένα χρόνο μεγαλύτερος (ένα χρόνο ακόμη πιο κούκλος), θα κάνω ένα αφιέρωμα στον ίδιο και τις καλύτερες εμφανίσεις του, επί σκηνής.

Γιατί αν δεν είναι stylish ο Σάκης, τότε ποιος;

Απόλαυσέ τον παρακάτω!

bestlooks_onstage_sakis_01.jpg

Με φούστα Valentino στην σκηνή του Χάος το 1998

bestlooks_onstage_sakis_02.jpg

Ως άγγελος το 1999

bestlooks_onstage_sakis_03.jpg

Στην εκπομπή “Με αγάπη Άννα” το 1994, μαζί με την Άννα Βίσση

bestlooks_onstage_sakis_04.jpg

Στην Eurovision το 2004

bestlooks_onstage_sakis_05.jpg

Στα Mad Awards το 2013

bestlooks_onstage_sakis_06.jpg

Το 2014 σε συναυλία στην Καλαμάτα

bestlooks_onstage_sakis_07.jpg

Κατά την διάρκεια της περιοδείας “Ace of Hearts”

bestlooks_onstage_sakis_08.jpg

Στην prive συναυλία της Apivita το 2017

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.