Skip to main content

ΜΟΔΑ

Πώς να γίνεις η απόλυτη shopper

Όλα τα μυστικά του… επαγγέλματος, λίγο πριν τις εκπτώσεις!


Κέλλυ Νόβακ

Όλα τα μυστικά του… επαγγέλματος, λίγο πριν τις εκπτώσεις!

Ξέρεις με του που ξεκινάνε οι εκπτώσεις είμαι σε πολύ καλή διάθεση. Και ξέρεις γιατί; Γιατί ξέρω 100% τι θα ψωνίσω. Έχω από πριν δει τι χρειάζεται η γκαρνταρόμπα μου και πάω στοχευμένα. Έτσι, σίγουρη ότι θα κάνω τις σωστές επενδύσεις και τις σωστές αγορές.

Πώς μπορώ να είμαι τόσο σίγουρη; Έχω μυστικό, γι’ αυτό… Τέσσερα για την ακρίβεια! Και θα σ’τα αποκαλύψω όλα. Και να είσαι βέβαιη ότι από εδώ και πέρα, θα κάνεις και εσύ μόνο σωστές αγορές και δεν θα σκορπάς άσκοπα τα λεφτά σου!

Μυστικό #1

I (heart) Mondays

Και λιγότερο κόσμο στα δοκιμαστήρια θα έχει (άρα θα έχεις την ησυχία σου όταν δοκιμάζεις ρούχα) και περισσότερα ρούχα στο νούμερό σου θα βρεις!

Μυστικό #2

Sales, Sales, Sales

Πριν πας να ψωνίσεις ένα πολύ ακριβό ρούχο (ή και όχι τόσο ακριβό), σκέψου: «Πότε είναι οι επόμενες mid-season εκπτώσεις;». Έτσι μπορείς να το αγοράσεις σε πολύ καλύτερη τιμή και να αγοράσεις ίσως και κάτι παραπάνω….

Μυστικό #3

Αντιστάσου στις τάσεις

Δεν λέω να μην υποκύπτεις λιγάκι στις τάσεις, απλά όταν πρόκειται να ψωνίσεις μία, φρόντισε να είσαι σίγουρη για αυτή την αγορά. Σου ταιριάζει σίγουρα το ρούχο; Μπορείς να το υποστηρίξεις; Και το σημαντικότερο: Μπορείς να το συνδυάσεις με τα υπόλοιπα ρούχα της ντουλάπας σου; Αν η απάντηση είναι αρνητική, τότε καλύτερα να επενδύσεις σε ένα πιο διαχρονικό ρούχο.

Μυστικό #4

Finding Waldo

Τα καλά κομμάτια είναι και τα πιο δύσκολα για να βρεις σε ένα κατάστημα ρούχων. Θέλει ψάξιμο η υπόθεση, οπότε φρόντισε να είσαι παρατηρητική όταν ψωνίζεις και να είσαι μέχρι και… ενοχλητική στις πωλήτριες αν πρόκειται να σε βοηθήσουν να βρεις το τέλειο ρούχο. Tip: Σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων που προσφέρει οικονομία αντί ποιότητας, φρόντισε να επιλέγεις ρούχα που θυμίζουν δέρμα, λουστρίνι ή σουέτ και δείχνουν πιο ακριβά, ενώ συνήθως είναι και πιο ανθεκτικά.

Κεντρική φωτό: Artem Bali / Unsplash

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.