Skip to main content

ΜΟΔΑ

Πας γυμναστήριο ή βόλτα στην πόλη;

Μία η άλλη, με την νέα συλλογή της Oysho.


Κέλλυ Νόβακ

Μία η άλλη, με την νέα συλλογή της Oysho.

Μεταξύ μας τώρα, το ξέρεις και το ξέρω. Τι; Ότι η Oysho παίζει να σχεδιάζει και τα πιο fashionable αθλητικά ρούχα. Εγώ πάντως, ότι gymwear έχω αγοράσει από το brand, το έχω φορέσει όχι μόνο σε έξοδο, μέχρι και σε γάμο.

Ξέρω ότι ισχύει και για εσένα αυτό. Ξέρω ότι πέρα από τα εσώρουχα της Oysho, έχεις εμμονή και με τα gymwear ρούχα του brand.

Η νέα κολεξιόν Sculpt, θα σου γίνει εξίσου εμμονή, όσο και οι προηγούμενες. Και αυτό, γιατί έχει σχεδιαστεί σκεπτόμενη τη λειτουργικότητα σε κάθε ένδυμα. 

Αυτή η νέα γραμμή gymwear βρίσκει την ισορροπία μεταξύ τεχνικής και μόδας και ξεχωρίζει λόγω υφασμάτων σύσφιξης υψηλής ενίσχυσης που επιτρέπουν μία καλύτερη προσαρμογή στο σώμα με δραστηριότητες επίδρασης.

Η νέα κολεξιόν περιλαμβάνει μία σειρά από ψηλόμεσα κολάν και λωρίδες ενίσχυσης σε στρατηγικά σημεία χαρίζοντας ένα εφέ push-up, παρόμοια με την ολόσωμη φόρμα, που διαθέτει μία διπλή στρώση υφάσματος από θερμομονωτικό ύφασμα που χαρίζει επιπλέον σύσφιξη με ελευθερία στην κίνηση.

Η Oysho στοιχηματίζει για τοπ πιο εξελιγμένα σε τεχνικό επίπεδο με ελαφριά κουπ που αναπνέουν και επιτρέπουν το γρήγορο στέγνωμα και χαρίζουν καλύτερο κράτημα με ελευθερία στην κίνηση χάρη στις τιράντες που προσαρμόζονται και στο κόψιμο με λέιζερ.

Την κολεξιόν με τις τεχνικές μπλούζες συμπληρώνει ένα μαγιό με εφέ λαστέξ από ύφασμα με αντηλιακή προστασία UPF 50+ και ένα πολύ ελαφρύ τζάκετ με φυσικά πούπουλα από αδιάβροχο ύφασμα.

Η γκάμα χρωμάτων εστιάζει σε μία ουδέτερη βάση του μαύρου και του γκρι με ροζ λεπτομέρειες και μεταλλιζέ σκιές που χαρίζουν μία θηλυκή πινελιά σε όλη την κολεξιόν.

Απόλαυσε την συλλογή παρακάτω!

OyshoGymwearSculpt_01.jpgOyshoGymwearSculpt_02.jpgOyshoGymwearSculpt_03.jpgOyshoGymwearSculpt_04.jpgOyshoGymwearSculpt_05.jpgOyshoGymwearSculpt_06.jpgOyshoGymwearSculpt_07.jpgOyshoGymwearSculpt_08.jpg

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή