Skip to main content

ΜΟΔΑ

Πώς να φορέσεις το πουκάμισο

5 tips για την πιο διαχρονική εμφάνιση, με ένα πουκάμισο


Κέλλυ Νόβακ

5 tips για την πιο διαχρονική εμφάνιση, με ένα πουκάμισο

Υπάρχει τίποτα πιο κομψό από ένα καλοραμμένο πουκάμισο; Είτε είναι λευκό, ριγέ, σε παστέλ απόχρωση ή σε κάποια bold απόχρωση, όπως το κόκκινο.

Το πουκάμισο είναι από τα ρούχα που λατρεύουμε, όποιο το χρώμα ή το σχέδιό του.

Και νομίζω ότι όλες οι γυναίκες έχουν ένα στην ντουλάπα τους. Μπορεί να είναι ένα κλασικό, λευκό πουκάμισο (staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας) ή μπορεί να είναι ένα μαύρο. Δεν έχει σημασία σε τι μορφή το έχουμε αλλά πώς το φοράμε και με ποιο τρόπο το υποστηρίζουμε.

Και όπως κι αν το φορέσουμε, θα είμαστε κομψές. Παρόλα αυτά, αν θέλεις ένα κλασικό (κλασικό –όχι βαρετό) τρόπο να το φορέσεις, σου λέω παρακάτω.

The Basics

https://www.instagram.com/p/Bc8_N3QBd2L/

Ένα πουκάμισο συνδυάζεται ΤΕΛΕΙΑ με ένα τζιν παντελόνι. Μπορείς να το φορέσεις με ένα boyfriend τζιν για ένα πιο κουλ, χαλαρό look, με ένα skinny και να βάλεις το πουκάμισο μέσα σε αυτό και να συμπληρώσεις με μια ζώνη, ακόμη και να βάλεις το ένα «φύλο» μέσα από ένα ψηλόμεσο τζιν και να αφήσεις το άλλο απ’ έξω, για ένα fashionable ύφος. Οι επιλογές πολλές.

The Shoes

https://www.instagram.com/p/Bf7_eTXAHbk/

Τα παπούτσια είναι που θα κάνουν τη διαφορά στην εμφάνισή σου. Μπορείς να επιλέξεις ένα ζευγάρι ankle boots για τον χειμώνα, και ακόμη και αν είναι σε κλασικό μαύρο χρώμα να προσθέσουν στιλ και ύψος. Εναλλακτικά, μπορείς να φορέσεις ένα ζευγάρι statement φλατ παπούτσια ή τακούνια και να δώσεις χρώμα ή attitude στην εμφάνισή σου.

The Jacket

https://www.instagram.com/p/BiTzMtrFhjO/

Aυτό που θα θέσει τον «τόνο» για την προσέγγιση που επιθυμείς να έχει το σύνολό σου, το ορίζει ένα πανωφόρι. Θέλεις ένα πιο edgy ύφος, φοράς ένα biker jacket, ένα πιο σοφιστικέ, ένα γκρι μακρύ παλτό κ.ο.κ. Όλα όμως θα ταιριάζουν με το πουκάμισό σου!

The Wow Factor

https://www.instagram.com/p/Bn1TP7vCYsN/

Όταν τζιν και πουκάμισο είναι και τα δύο, ρούχα τόσο «ευέλικτα» και λειτουργούν σαν λευκός καμβάς για μία σου εμφάνιση, τότε πρέπει να προσφέρεις σε αυτή το λεγόμενο “wow factor”. Ένα αξεσουάρ θα το κάνει αυτό. Όχι ένα απαραίτητα, μπορεί να είναι και πολλά, όπως ένα ωραίο καπέλο, ένα μαντήλι, μία τσάντα, μέχρι και το μακιγιάζ σου!

The Wow Factor Part II

https://www.instagram.com/p/BsWxd-4BaJN/

Τα κοσμήματα παίζουν πάντα σημαντικό ρόλο στις εμφανίσεις μας. Ένα statement κολιέ, ή αν κάνεις layers με πολλά, μικρά και διακριτικά κολιέ, ένα εντυπωσιακό ζευγάρι παπούτσια, ένα βραχιόλι κ.ο.κ, προσφέρουν…. κουλνες στις εμφανίσεις σου!

Κεντρική φωτό: Instagram @ constantly_k

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US