"Μπορώ να φορέσω το ολόσωμο μαγιό μου σαν κορμάκι;" - AllYou.gr

Search

"Μπορώ να φορέσω το ολόσωμο μαγιό μου σαν κορμάκι;"

Ναι, ναι, ναι!

08 Σεπτεμβρίου 2015

Επειδή το καλοκαιράκι φτάνει στο τέλος του και τα μπάνια μας στην θάλασσα έχουν αρχίσει να περιορίζονται, αυτό δεν σημαίνει ότι τα beachwear ρούχα μας είναι άχρηστα.

Είμαι σίγουρη ότι φέτος το καλοκαίρι εμπλούτισες την συλλογή των μαγιό σου, με ένα ολόσωμο, καθώς ήταν η μεγαλύτερη τάση σε αυτά φέτος. Ένας ενδιαφέρον τρόπος λοιπόν για να το ξαναφορέσεις –πέρα από την παραλία- είναι σαν κορμάκι. Και εξηγώ: Τα κορμάκια είναι ένα ρούχο που έχουμε δει πολλές αγαπημένενες μας και stylish celebrities να φοράνε (βλ. Kim Kardashian, Rihanna, Beyoncé), γεγονός που καθιστά το ρούχο αυτό άκρως fashionable! Επίσης, με την επιστροφή των ‘80s –όπου τα κορμάκια ήταν το ρούχο κατατεθέν της δεκαετίας, το κορμάκι γίνεται πιο επίκαιρο από ποτέ.

Με όλα τα παραπάνω, λοιπόν, ως οδηγό, σου προτείνω να ανανεώσεις το στιλ σου αυτή την περίοδο, χωρίς φυσικά να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ! Και αυτό, γιατί το ολόσωμο μαγιό σου έρχεται να προστεθεί στην λίστα με τα ρούχα «διπλής χρήσεως».

Φόρα το λοιπόν και ως κορμάκι, μέσα από εάν ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι ή παντελόνι, με μια φούστα και ένα κιμονό και γενικά επέτρεψε στον εαυτό σου να πειραματιστεί και να τολμήσει με κάτι το διαφορετικό!

Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σε βοηθήσουν να εμπνευστείς για να εφαρμόσεις και εσύ αυτό το στιλ!

one-piece-swimsuits-as-bodysuits-streetstyle-01.jpg

one-piece-swimsuits-as-bodysuits-streetstyle-03.jpg

one-piece-swimsuits-as-bodysuits-streetstyle-04.jpg

one-piece-swimsuits-as-bodysuits-streetstyle-05.jpg

one-piece-swimsuits-as-bodysuits-streetstyle-06.jpg

one-piece-swimsuits-as-bodysuits-streetstyle-07.jpg

one-piece-swimsuits-as-bodysuits-streetstyle-08.jpg

one-piece-swimsuits-as-bodysuits-streetstyle-09.jpg



Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης