Skip to main content

DO IT YOURSELF

3 πολύτιμες συμβουλές για να αποκτήσεις και εσύ το πιο feminine στιλ

Femme Fatale style!


Κέλλυ Νόβακ

Femme Fatale style!

Το styling δεν είναι πάντα μια εύκολη υπόθεση. Κυρίως γιατί υπάρχουν μέρες που μπορεί να κοιτάξουμε την ντουλάπα μας και να μην βρίσκουμε τίποτα που να μας αρέσει. Και το γεγονός ότι θέλουμε πάντα να βρίσκουμε την σωστή ισορροπία ανάμεσα στο μοντέρνο αλλά και το feminine/θηλυκό στιλ, το κάνει καμιά φορά ακόμη πιο δύσκολο. 

Μην ανησυχείς όμως, γιατί είμαι εγώ εδώ για να σε συμβουλέψω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για το πώς να λύσεις και αυτό το… στιλιστικό πρόβλημα! Με 3 απλούς τρόπους, μπορείς και εσύ να αναβαθμίσεις τα outfits σου, έτσι ώστε να είναι όχι μόνο fashion-forward αλλά και να έχουν τον δυναμισμό και την θηλυκότητα μιας πραγματικής femme fatale!

1. Συνδύασε μια flirty φούστα με ένα απλό t-shirt: Με τον τρόπο αυτό συνδυάζεις άνεση και θηλυκότητα μαζί. 

3feminineadvices_01.jpg

2. Συνδύασε κλασσικά ρούχα με πιο edgy κομμάτια: Δώσε ένα twist στα staple ρούχα σου, φορώντας τα με απρόβλεπτους συνδυασμούς, όπως ένα δερμάτινο μπουφάν σε ροζ χρώμα, για ένα πιο girly αποτέλεσμα.

3feminineadvices_02.jpg

3. Δώσε νέα διάσταση στα preppy looks σου: Συνδύασε ακόμα και τα πιο κλασσικά prints, όπως το καρό, με έντονα και αναπάντεχα χρώματα για κάτι το διαφορετικό.

3feminineadvices_03.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

DO IT YOURSELF

10 τρόποι για να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στυλ

Συμβουλές για να βρεις την ταυτότητά σου στο ντύσιμο και να κάνεις τη διαφορά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός