4 βασικοί κανόνες που ΟΛΕΣ οι fashionistas ακολουθούν - AllYou.gr

Search

4 βασικοί κανόνες που ΟΛΕΣ οι fashionistas ακολουθούν

Και πρέπει και εσύ!

15 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μόδα του δρόμου έχει πλέον μεγάλη ισχύ, όσον αφορά στην δημιουργία των νέων τάσεων. Από αυτήν λαμβάνουμε καθημερινά όχι μόνο ατελείωτη έμπνευση αλλά και μαθήματα styling. Όλες οι fashionistas ανά τον κόσμο ακολουθούν σταθερά κάποιους βασικούς κανόνες, για τις εμφανίσεις τους. Και είναι αυτοί οι –απλοί- κανόνες που κάνουν κάθε τους look, πάντα επιτυχημένο.

1. Δέρματινο jacket, layers και κραγιόν: H «Αγ. Τριάδα» του styling, Ένα –διαχρονικό- δερμάτινο μπουφάν ταιριάζει με όλα, ενώ ένα outfit που διαθέτει layers, έχει πάντα ενδιαφέρον. Επίσης, το κραγιόν μπορεί να θεωρηθεί περισσότερο ως αξεσουάρ, παρά ως καλλυντικό, καθώς μπορεί να μετατρέψει και το πιο απλό outfit, σε εντυπωσιακό.

4fashionrules_01.jpg

2. Μια oversized, tote τσάντα είναι ο καλύτερός σου φίλος: Η ιστορία της μόδας έχει αποδείξει ανά τα χρόνια, την σημαντικότητα και την διαχρονικότητα της tote τσάντας. Για εμάς τις γυναίκες μπορεί μια τέτοια τσάντα να είναι τόσο απαραίτητη, όσο το... ίδιο μας το σπίτι! Γιατί ακριβώς σε αυτήν, μπορούμε να «βάλουμε» όλα μας τα υπάρχοντα!

4fashionrules_02.jpg

3. Επένδυσε σε ένα «καλό» ζευγάρι παπούτσια: Ναι, καμιά φορά αξίζει να ξοδέψεις κάτι παραπάνω, εάν πρόκειται αυτό το ζευγάρι να σου "κρατήσει" για μια ζωή. Κάνε, λοιπόν, μια σωστή επένδυση και προτίμησε την ποιότητα πάνω από τα trends!

4fashionrules_03.jpg

4. Σε στιγμές.... αμφιβολίας, φόρα μαύρα: Ξέρεις καλά μέχρι τώρα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φορέσεις ένα μαύρo look και να μην είναι επιτυχημένο. Η διαχρονικότητα αλλά και η φινέτσα αυτού του χρώματος, έχει αποδείξει την αξία της. Γι’ αυτό και όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις, επέλεξε ένα total black look. 

4fashionrules_04.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!