3 φρέσκοι τρόποι να φορέσεις το (καλό) σου φόρεμα - AllYou.gr

Search

3 φρέσκοι τρόποι να φορέσεις το (καλό) σου φόρεμα

…ακόμα και κατά την διάρκεια της ημέρας!

29 Σεπτεμβρίου 2015

Όλες οι γυναίκες έχουμε στην ντουλάπα μας το λεγόμενο «καλό» φόρεμα. Αυτό το οποίο φοράμε σε ειδικές περιστάσεις μόνο, όπως κάποιο event όπου απαιτείται επίσημο ένδυμα, σε ένα ραντεβού, ένα γάμο κτλ. Άλλα πόσες είναι οι φορές που θα θέλαμε να το φορέσουμε, ακόμα και για ένα καφέ με τις φίλες μας ή ακόμα και στην δουλειά; 

Παρακάτω, σου προτείνω 3 νέους τρόπους να το φορέσεις, πριν ακόμα δύσει ο ήλιος!

1. Ρούχο πολλαπλής χρήσης: Μετέτρεψε το καλό σου φόρεμα σε ρούχο πολλαπλής χρήσης, φορώντας πάνω από αυτό ένα πουλόβερ. Με τον τρόπο αυτό, δίνεις την εντύπωση ότι φοράς μια απλή φούστα. Επίσης, με το πουλόβερ φέρνεις την ισορροπία ανάμεσα στο βραδινό και casual ντύσιμο.

3ways2wearurcocktdress_01.jpg

2. Μix & Match: Συνδύασε το φόρεμα αυτό με ένα τοπ, πουλόβερ, πουκάμισο ή και jacket, το οποίο διαθέτει κάποια ιδιαίτερη υφή. Ένα ρούχο με περίεργο texture ταιριάζει με αρκετά διαφορετικά υφάσματα και μοτίβα, δίνοντας στο σύνολο σου ένα edgy αποτέλεσμα.

3ways2wearurcocktdress_02.jpg

3. Sporty Chic: Δώσε ένα πιο χαλαρό ύφος στο βραδινό σου φόρεμα, με τα σωστά αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα ζευγάρι sneakers θα δώσουν μια casual chic εμφάνιση ακόμα και στο πιο επίσημο φόρεμά σου.

3ways2wearurcocktdress_03.jpg

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης