Skip to main content

DO IT YOURSELF

Expecting Mother: 4 τρόποι για να φορέσεις τα (κανονικά) ρούχα σου

ΔΕΝ χρειάζεται να αλλάξεις γκαρνταρόμπα!


Κέλλυ Νόβακ

ΔΕΝ χρειάζεται να αλλάξεις γκαρνταρόμπα!

Μπορεί να μην έχω ζήσει την εμπειρία της εγκυμοσύνης, αλλά έχω αρκετές φίλες και συγγενείς που το έχουν περάσει. Και όσο μαγική και αν είναι αυτή η περίοδος στην ζωή μιας γυναίκας, αν το δει κανείς πρακτικά, είναι επίσης και πολύ δύσκολη. Δεν είναι εύκολο να βλέπεις το σώμα σου να αλλάζει τόσο πολύ και -συνομιλώντας με εγκυμονούσες- δεν είναι εύκολο να πρέπει να «αποχωριστείς» -έστω και προσωρινά- την αγαπημένη σου γκαρνταρόμπα. Και φυσικά, ας μην ξεχνάμε και ότι δεν υπάρχει σε όλες τις μέλλουσες μητέρες η δυνατότητα να ψωνίζουν συνεχώς καινούργια ρούχα.

Για τον λόγο αυτό και εγώ έχω να προτείνω σε εσάς τις λαμπερές και γενναίες γυναίκες εκεί έξω που κυοφορείτε μια νέα ζωή, 4 τρόπους/τρικ και να μην πείτε ποτέ «αντίο» στα αγαπημένα σας ρούχα!

1. Χρησιμοποίησε το λαστιχάκι για τα μαλλιά... αλλιώς: Αυτό το τόσο μικρό αντικείμενο που μέχρι τώρα χρησιμοποιείς για τα μαλλιά, είναι ιδανικό για να σε κάνει να «χωρέσεις» και πάλι στο αγαπημένο σου τζιν. Αρκεί να το περάσεις μέσα από τις θηλιές του παντελονιού, δένοντας τις άκρες πολύ καλά. Κάλυψε το πάνω μέρος του τζιν με μια πιο μακρυά μπλούζα και είσαι έτοιμη για τις καθημερινές σου εξορμήσεις!

4waystowearregularclotheswhilepregnant_01.jpg

2. Προμηθεύσου μία ειδική επέκταση για τα σουτιέν σου: Ένα από τα πρώτα πράγματα που αλλάζουν όταν είσαι έγκυος είναι το στήθος και η περίμετρός του. Τα σουτιέν για εγκύους μπορεί για κάποιες να είναι αρκετά ακριβά, αλλά μην ανησυχείς γιατί υπάρχει λύση και για εσένα! Από ένα κατάστημα με εσώρουχα ή ραπτικά, μπορείς να βρεις ελαστικές προεκτάσεις για σουτιέν, τις οποίες μπορείς να ράψεις στα ήδη υπάρχοντα σουτιέν σου, μεγαλώνοντας έτσι το νούμερό τους.

4waystowearregularclotheswhilepregnant_02.jpg

 

3. Βάλε επιπρόσθετο ύφασμα: Όταν η κοιλίτσα αρχίζει να μεγαλώνει για τα καλά και τα μπλουζάκια που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου αρχίζουν να την αποκαλύπτουν, δεν είναι απαραίτητο να αγοράσεις καινούργια. Αρκεί να ζητήσεις από την μοδίστρα σου να σου φτιάξει μια ελαστική φαρδιά φάσα στο ίδιο χρώμα με την μπλούζα που θες, επεκτείνοντας έτσι το μάκρος της. Το ελαστικό ύφασμα, δεν θα σε περιορίσει όσο μεγαλώνει η κοιλιά μήνα με τον μήνα.

4waystowearregularclotheswhilepregnant_03.jpg

4. Άφησέ τα... ξεκούμπωτα: Δεν χρειάζεται να αγοράσεις καινούργιο παλτό ή σακάκι για το φθινόπωρο. Απλά, άφησέ το χωρίς να το κουμπώσεις, κάτι που επιτρέπει στην κοιλιά να είναι άνετη αλλά και να «παίρνει αέρα», ενώ παράλληλα διατηρείς τα χέρια και την πλάτη σου ζεστά. 

4waystowearregularclotheswhilepregnant_04.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

DO IT YOURSELF

10 τρόποι για να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στυλ

Συμβουλές για να βρεις την ταυτότητά σου στο ντύσιμο και να κάνεις τη διαφορά

Προτεινόμενα

FITNESS

6 τρόποι με τους οποίους η yoga ενισχύει τη σεξουαλική σου ζωή

Κι όμως, η ενασχόληση μαζί της μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ και το σεξ στην καθημερινότητά σου

CELEBS

Πού διασκέδασαν Νίκος Μουτσινάς, Ζέτα Μακρυπούλια & Ευγενία Σαμαρά

Μαζί τους ήταν και η Χριστίνα Κοντοβά και ο Κωνσταντίνος Δέδες