Skip to main content

DO IT YOURSELF

3 outfits που κάθε 30χρονη γυναίκα ΠΡΕΠΕΙ να έχει στην ντουλάπα της

Age is just a matter of style!


Κέλλυ Νόβακ

Age is just a matter of style!

Ναι, δυστυχώς έρχεται αυτή η στιγμή στην ζωή μας που συνειδητοποιούμε ότι μεγαλώνουμε. Και όσο ευχάριστα προκλητικό και εάν είναι αυτό, τα 30 αποτελούν σίγουρα ένα ορόσημο στην ζωή μιας γυναίκας. Και αυτό για κάποιες μπορεί να σημαίνει ότι τα… καλύτερα έρχονται και μαζί με αυτά τα «καλύτερα», έρχεται και η αλλαγή στην γκαρνταρόμπα μας.

Το στιλ μας πρέπει να εξελίσσεται όσο και οι ίδιες μας οι προσωπικότητες, γιατί αυτό εκφράζει ένα μικρό –ή και μεγάλο- μέρος του εαυτού μας. Μπαίνοντας, λοιπόν, στην φάση των πρώτων «-άντα», είναι πάντα καλό να αγκαλιάζουμε αυτή την ωρίμανση του εαυτού αλλά και του στιλ μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι από εδώ και πέρα, υπάρχουν κανόνες ή περιορισμοί για το τι πρέπει να φοράς, αλλά είναι σημαντικό να μην φοράς ότι φορούσες και στα 20!

Για να γιορτάσεις την νέα αυτή συναρπαστική δεκαετία της ζωής σου, σου προτείνω 3 killer outfits, τα οποία μόνο σκοπό έχουν να σου αποδώσουν ανανέωση, δυναμισμό και ακαταμάχητη γοητεία!

1. Off Shoulders: Μπορεί ο 30χρονος εαυτός σου να έχει απορρίψει τα τοπάκια εκείνα που δένουν στον λαιμό, αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος τρόπος για να αποκαλύψεις τους όμορφους ώμους σου. Η πιο σικ εκδοχή είναι τα φορέματα και tops με παρτούς ώμους, τα οποία αποδίδουν μια σοφιστικέ θηλυκότητα.

3outfitsinur30s_01.jpg

2. Sparkle all day: Μπορεί να έχεις ήδη αρκετή λάμψη σαν άνθρωπος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεσαι λίγη ακόμη. Φόρεσε, λοιπόν, ακόμα και το πρωί, ρούχα με στολίδια ή παγιέτες και απόδειξε σε όλους ότι είσαι τολμηρή και με τις εμφανίσεις σου. Συνδύασε μια φούστα με παγιέτες, με ένα σακάκι και ένα ζευγάρι sneakers και θα έχεις το απόλυτο office look.

3outfitsinur30s_02.jpg

3. Full Skirts: Οι ψηλόμεσες εβαζέ φούστες είναι αυτές που θα αναδείξουν τον οποιονδήποτε σωματότυπο. Κολακεύουν άψογα το σώμα μιας γυναίκας, ενώ παράλληλα είναι πηγή αστείρευτης κομψότητας και θηλυκότητας. Ό,τι πρέπει δηλαδή για μια γυναίκα στα τριάντα της!

3outfitsinur30s_03.jpg

 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

DO IT YOURSELF

Πώς να φροντίσεις σωστά τα αγαπημένα σου jeans

Συμβουλές για να τα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου σαν καινούρια

Προτεινόμενα

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί