3 βιβλία που ΟΛΑ τα fashion girls πρέπει να διαβάσουν φέτος - AllYou.gr

Search

3 βιβλία που ΟΛΑ τα fashion girls πρέπει να διαβάσουν φέτος

Τώρα, η μόδα... ξεφυλλίζεται!

31 Οκτωβρίου 2015

 

Με την θερμοκρασία να πέφτει σιγά-σιγά, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κάτσουμε αναπαυτικά στον καναπέ μας και να διαβάσουμε ένα βιβλίο. Και ενώ λατρεύουμε τη λογοτεχνία, τα μυθιστορήματα και γενικά τα πολλά διαφορετικά είδη αναγνωσμάτων, εγώ θα σου πρότεινα αυτή την φορά να κάνεις την διαφορά και να ανοίξεις τους… ορίζοντές σου, διαβάζοντας ένα βιβλίο σχετικό με την μόδα. Θα εκπλαγείς με το πόσο ενδιαφέροντα θα βρεις μερικά βιβλία που αφορούν στον χώρο αυτό, γραμμένα από τους ειδικούς της "βιομηχανίας".

Εγώ, σου προτείνω τα παρακάτω, τα οποία δημοσιεύτηκαν πρόσφατα!

1. Garance Dore, Love Style Life: Η πασίγνωστη φωτογράφος μόδας διηγείται την ιστορία της, για το πώς κατάφερε να κάνει μια τόσο επιτυχημένη καριέρα. Στο βιβλίο μιλάει για θέματα στιλ, καριέρας, ομορφιάς και φυσικά για την... αγάπη.

 

3fashionbooks2read_03.jpg

2. Kate Spade, All in good taste: Η σχεδιάστρια μόδας, Kate Spade, σου δίνει τα καλύτερα tips για να ξεχωρίσεις με την εμφάνισή σου, να διοργανώσεις το τέλειο πάρτι αλλά και να έχεις το καλύτερο Instagram λογαριασμό. Σύγχρονο, ευχάριστο και πιο επίκαιρο από ποτέ. 

3fashionbooks2read_02.jpg

3. Joe Zee, That’s What Fashion Is: Ο διευθυντής του Yahoo Style, εκμυστηρεύεται με τον πιο χαριτωμένο και αστείο τρόπο, το πώς ένας άντρας –με πολύ στιλ- περνάει την ζωή του, ενώ παράλληλα σου προσφέρει εύκολα fashion tips. 

3fashionbooks2read_01.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!