3 καθημερινές συνήθειες για να αποκτήσεις πιο stylish εμφανίσεις - AllYou.gr

Search

3 καθημερινές συνήθειες για να αποκτήσεις πιο stylish εμφανίσεις

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

01 Νοεμβρίου 2015

Είναι όλα θέμα οργάνωσης καμία φορά όσον αφορά στο στιλ μας και είναι οι μικρές, απλές συνήθειες που ίσως χρειάζεται να αλλάξουμε, για να εξελίξουμε τις εμφανίσεις μας. Αλλάζοντας, λοιπόν, αυτές μπορείς να αποκτήσεις εύκολα τις σούπερ stylish εμφανίσεις που πάντα αναζητούσες!

1. Ετοίμασε τα looks σου από το προηγούμενo βράδυ: Πριν πας για ύπνο, αφιέρωσε μερικά λεπτά σκεπτόμενη το τι θα ήθελες να βάλεις την επόμενη μέρα. Βγάλε έξω έναν ή δυο πιθανούς συνδυασμούς και τσέκαρε τον καιρό, σε περίπτωση που χρειάζεται να πάρεις ένα μαντήλι ή κάποιο μπουφάν μαζί σου. Δίνοντας στον εαυτό σου την ευκαιρία να επεξεργαστεί λίγο το σύνολο σου, η επιτυχία του είναι σίγουρη.

2. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να ετοιμαστεί το πρωί: Ναι, μπορεί να χρειαστεί να θυσιάσεις 10 λεπτά από τον ύπνο σου, αλλά αρκούν μόνο αυτά για να περιποιηθείς λίγο τα ρούχα σου, τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου, αποκτώντας έτσι ένα άψογο look.

3. Διατήρησε καλά οργανωμένη την ντουλάπα σου: Μια καλά οργανωμένη ντουλάπα, είναι χρήσιμη ως προς το στιλ σου για 3 λόγους: 1) Βλέπεις καλά τα ρούχα που έχεις, 2) Κερδίζεις χρόνο από το να ψάχνεις ρούχα τα οποία είναι... ανάκατα και 3) Διατηρείς σε καλύτερη κατάσταση τα ρούχα σου και κρατάνε περισσότερο καιρό. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!