Skip to main content

DO IT YOURSELF

3 καθημερινές συνήθειες για να αποκτήσεις πιο stylish εμφανίσεις

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!


Κέλλυ Νόβακ

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Είναι όλα θέμα οργάνωσης καμία φορά όσον αφορά στο στιλ μας και είναι οι μικρές, απλές συνήθειες που ίσως χρειάζεται να αλλάξουμε, για να εξελίξουμε τις εμφανίσεις μας. Αλλάζοντας, λοιπόν, αυτές μπορείς να αποκτήσεις εύκολα τις σούπερ stylish εμφανίσεις που πάντα αναζητούσες!

1. Ετοίμασε τα looks σου από το προηγούμενo βράδυ: Πριν πας για ύπνο, αφιέρωσε μερικά λεπτά σκεπτόμενη το τι θα ήθελες να βάλεις την επόμενη μέρα. Βγάλε έξω έναν ή δυο πιθανούς συνδυασμούς και τσέκαρε τον καιρό, σε περίπτωση που χρειάζεται να πάρεις ένα μαντήλι ή κάποιο μπουφάν μαζί σου. Δίνοντας στον εαυτό σου την ευκαιρία να επεξεργαστεί λίγο το σύνολο σου, η επιτυχία του είναι σίγουρη.

2. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να ετοιμαστεί το πρωί: Ναι, μπορεί να χρειαστεί να θυσιάσεις 10 λεπτά από τον ύπνο σου, αλλά αρκούν μόνο αυτά για να περιποιηθείς λίγο τα ρούχα σου, τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου, αποκτώντας έτσι ένα άψογο look.

3. Διατήρησε καλά οργανωμένη την ντουλάπα σου: Μια καλά οργανωμένη ντουλάπα, είναι χρήσιμη ως προς το στιλ σου για 3 λόγους: 1) Βλέπεις καλά τα ρούχα που έχεις, 2) Κερδίζεις χρόνο από το να ψάχνεις ρούχα τα οποία είναι... ανάκατα και 3) Διατηρείς σε καλύτερη κατάσταση τα ρούχα σου και κρατάνε περισσότερο καιρό. 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

DO IT YOURSELF

10 τρόποι για να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στυλ

Συμβουλές για να βρεις την ταυτότητά σου στο ντύσιμο και να κάνεις τη διαφορά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ