4 έξυπνοι τρόποι για να αποθηκεύσεις τα κοσμήματά σου - AllYou.gr

Search

4 έξυπνοι τρόποι για να αποθηκεύσεις τα κοσμήματά σου

Θα τους λατρέψεις!

02 Νοεμβρίου 2015

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ διαθέτω έναν… σεβαστό αριθμό κοσμημάτων και μια ζωή είχα πάντα πρόβλημα του πώς να τα αποθηκεύσω χωρίς να τα καταστρέψω. Από τα πιο λεπτεπίλεπτα κοσμήματα μέχρι και τα λίγο πιο ογκώδη, δυστυχώς το να τα βάλουμε σε ένα συρτάρι δεν είναι αρκετό.

Μην σκας όμως, γιατί σου έχω την λύση! Τέσσερις για την ακρίβεια, λύσεις/τρόπους αρκετά ευφάνταστους με τους οποίους θα έχεις όχι μόνο την δυνατότητα να αποθηκεύσεις με ασφάλεια τα κοσμήματά σου, αλλά μπορούν να αποτελέσουν και ωραία διακοσμητικά στοιχεία για τον χώρο σου.

1. Θήκη Αυγών

Ναι, αυτό το πολύ απλό και καθημερινό αντικείμενο μπορεί να αποτελέσει έναν ενδιαφέρον τρόπο να αποθηκεύσεις τα κολιέ, τις αλυσίδες αλλά και τα δαχτυλίδια σου. Δώσ' του ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, βάφοντάς το στο αγαπημένο σου χρώμα.

4ways2storejewerly_01.jpg

2. Κούπα Τσαγιού

Μια vintage style κούπα τσαγιού είναι ένας πρωτότυπος τρόπος να αποθηκεύεις τα κοσμήματά σου. Προτίμησε να την χρησιμοποιείς για βραχιόλια, αποφεύγοντας έτσι αυτά να μπλέκονται μεταξύ τους.

4ways2storejewerly_02.jpg

3. Παλιό Παραθυρόφυλλο

Ο απόλυτος diy τρόπος για να αποθηκεύσεις από τα σκουλαρίκια σου μέχρι και τα πιο διακριτικά κολιέ σου. Βάψε το στο αγαπημένο σου χρώμα και απλά ακούμπησέ το σε ένα τοίχο. Με τον τρόπο αυτό και δεν μπλέκεις τα κοσμήματα μεταξύ τους αλλά έχεις και ένα όμορφο αντικείμενο στον χώρο σου.

4ways2storejewerly_03.jpg

4. Γάντζος Τοίχου

Επίλεξε ένα όμορφο γάντζο για τον τοίχο σου και αντί να κρεμάσεις τα παλτό σου, κρέμασε τα κολιέ σου. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χώρο εξοικονομείς με αυτό το «τρικ»!

4ways2storejewerly_04.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης