Skip to main content

DO IT YOURSELF

3 hot στιλ φορεμάτων, ιδανικά για την εορταστική περίοδο

Ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους!


Κέλλυ Νόβακ

Ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους!

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ κάθε Νοέμβριο αρχίζω να μπαίνω σιγά-σιγά σε χριστουγεννιάτικό mood. Και αυτό επηρεάζει φυσικά και τις αγορές μου. Όσο πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στην χριστουγεννιάτικη περίοδο, έχουμε πάντα στο μυαλό μας το τι θα φορέσουμε στα επερχόμενα πάρτι, καλέσματα κτλ. Γι’ αυτό και εγώ σου προτείνω τα 3 δημοφιλέστερα αυτής της σεζόν, τα οποία όχι μόνο είναι επίκαιρα και της μόδας, αλλά ταιριάζουν και σε όλους τους σωματότυπους! 

1. Turtleneck Sweaterdress: Ένα φόρεμα-πουλόβερ με ζιβάγκο λαιμόκοψη είναι ένα από το πιο hot στιλ φορέματος αυτή την στιγμή. Εμπνευσμένο από την μόδα της δεκαετίας του ’70, αυτό το φόρεμα φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, με ένα ζευγάρι sneakers ή strappy σανδάλια και μια φαρδιά ζώνη στην μέση, εάν θέλεις να αναδείξεις τις καμπύλες σου.

3holidaydresses_01.jpg

2. Cape Dress: Το πιο εντυπωσιακό στιλ φορέματος της σεζόν. Φόρεσέ το με μια ζώνη στην μέση και γόβες, για μια νυχτερινή έξοδο ή με ένα ζευγάρι flat μποτάκια, για μια πιο casual διάθεση.

3holidaydresses_02.jpg

3. Blazer Coatdress: Είδαμε μέχρι και την Kendall Jenner να το φοράει για την συλλογή Balmain x H&M. Το σακάκι τώρα παίρνει το ρόλο φορέματος, καθιστώντας το ως το πιο stylish και ιδιαίτερο στιλ φορέματος. Ιδανικό για όλα τα σώματα, καθώς η oversized σιλουέτα του δεν τονίζει άσχημα το σώμα. Φόρεσέ το με sneakers το πρωί και με σέξι over-the-knee boots το βράδυ.

3holidaydresses_03.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

DO IT YOURSELF

Πώς να φροντίσεις σωστά τα αγαπημένα σου jeans

Συμβουλές για να τα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου σαν καινούρια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.