3 μύθοι του styling που πρέπει να καταρρίψεις ΤΩΡΑ - AllYou.gr

Search

3 μύθοι του styling που πρέπει να καταρρίψεις ΤΩΡΑ

Rules are meant to be broken!

25 Νοεμβρίου 2015

Ναι, σίγουρα υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες όσον αφορά στο styling, αλλά αυτοί δημιουργήθηκαν με σκοπό να τους σπάσουμε! Φέτος, τις γιορτές «σπάσε» και εσύ μερικούς από τους μύθους του styling που μπορεί μέχρι τώρα να ακολουθούσες και απελευθερώσου! Στην τελική, η μόδα είναι ένα παιχνίδι. Δεν θέλεις και εσύ λοιπόν να παίξεις;

Κανόνας #1: Μόνο οι ψηλές γυναίκες μπορούν να φορούν ολόσωμες φόρμες

Άτιμη κοινωνία που μας βάζεις σε καλούπια. Γιατί να έχεις την ανασφάλεια να φορέσεις μια ολόσωμη φόρμα, εάν δεν είσαι 2 μέτρα, όσο το αγαπημένο σου μοντέλο; Το τρικ για να την φορέσεις είναι να βρεις μια που «κάθεται» καλά πάνω σου, διαθέτει ψηλή μέση (δημιουργώντας την ψευδαίσθηση εξτρά ύψους) και φυσικά να φορέσεις τα αγαπημένα σου τακούνια. Με λίγη βοήθεια όλα γίνονται. Τώρα ξέρεις τι θα φορέσεις την παραμονή των Χριστουγέννων!

3mythsofstyling_01.jpg

Κανόνας #2: Πρέπει να προσθέτεις αξεσουάρ σε κάθε σου εμφάνιση

Ναι, εννοείται ότι τα αξεσουάρ σε μια εμφάνιση είναι πολύ σημαντικά, αλλά δεν είναι απαραίτητα για όλα τα looks. Ειδικά όταν ετοιμάζεσαι να πας σε ένα πάρτι. Ένα ρούχο μπορεί να είναι αρκετό για να εντυπωσιάσει –ειδικά εάν το ύφασμα του ή το print του είναι ιδιαίτερα.

3mythsofstyling_02.jpg

Κανόνας #3: Οι μικρές τσάντες αλλά και τα clutch φοριούνται μόνο βράδυ

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτός ο κανόνας υπάρχει καν. Ποιος είπε ότι μια τσάντα σε πιο μικρό μέγεθος δεν είναι ιδανική για το πρωί ή το απογευμα ή για ένα καφέ με τις φίλες σου; Εάν ταιριάζει με το σύνολό σου, τότε να μην σε νοιάζει τίποτα!

3mythsofstyling_03.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!