Skip to main content

DO IT YOURSELF

ΑΥΤΑ είναι τα απόλυτα σύνολα για τις βραδινές σου εξόδους

Εύκολα, σέξι και άκρως fashionable!


Κέλλυ Νόβακ

Εύκολα, σέξι και άκρως fashionable!

Πολλές φορές  κοιτάζουμε την γεμάτη ντουλάπα μας, σαν να είναι άδεια. Είναι αυτές οι στιγμές που, ενώ ετοιμαζόμαστε για μια βραδινή έξοδο, τίποτα μα τίποτα φαίνεται να μην μας «κάνει». Για αυτές τις στιγμές, λοιπόν, σου δίνω 3 εύκολες λύσεις που θα σε βγάλουν από την ταλαιπωρία όταν δεν έχεις αρκετή έμπνευση για το  τι να φορέσεις. Τρία σύνολα που είναι εύκολα (εύκολοι, δηλαδή, συνδυασμοί) και που με μια… κίνηση ματ, μετατρέπονται στα πιο μοντέρνα και στα πιο σέξι looks!

1. Τotal black look with a twist: Δώσε ένα νέο αέρα σε ένα ολόμαυρο σύνολο, αντικαθιστώντας το τοπ με ένα μαύρο διάφανο για περισσότερη θηλυκότητα, φορώντας όμως ένα ζευγάρι λευκές γόβες για πιο edgy αποτέλεσμα.

3goingoutoutfits_01.jpg

2. The ultimate ‘70s look: Ο πλέον κλασσικός –και απόλυτα trendy- συνδυασμός της φούστας σε Α γραμμή, με μια μπλούζα ζιβάγκο, ολοκληρώνεται άψογα με τις πιο σέξι μπότες της σεζόν: Αυτές πάνω από το γόνατο. Η επιτυχία είναι σίγουρη!

3goingoutoutfits_02.jpg

3. The sexiest casual look ever: Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να δείχνεις σέξι με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι; Αναβάθμισέ το, λοιπόν, φορώντας το με ένα εντυπωσιακό τοπ με παρτούς ώμους και ένα ζευγάρι statement σανδάλια.

3goingoutoutfits_03.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

DO IT YOURSELF

10 τρόποι για να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στυλ

Συμβουλές για να βρεις την ταυτότητά σου στο ντύσιμο και να κάνεις τη διαφορά

Προτεινόμενα