Skip to main content

DO IT YOURSELF

In & Out: Τι φοριέται και τι όχι στις γιορτές;

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ οδηγός για τις χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις σου!


Κέλλυ Νόβακ

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ οδηγός για τις χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις σου!

Η αλήθεια είναι ότι όλες μας πιάνει, λίγο-πολύ, ένα άγχος τα Χριστούγεννα. Τι θα φορέσουμε, αν πρέπει να ψωνίσουμε κάποια καινούργια ρούχα και εάν ναι, ποια είναι αυτά;

Φέτος, όλα σου τα (ενδυματολογικά) προβλήματα θα λυθούν, γιατί σου έχω ετοιμάσει τον απόλυτο οδηγό για τις γιορτές. Τα “do’s and dont’s” τα “in and out”, αποκλειστικά για την εορταστική περίοδο. Τέρμα το άγχος, λοιπόν! Ήρθε η ώρα να απολαύσεις πλήρως τις φετινές γιορτές, αν μη τι άλλο με πολύ μα πάρα πολύ στιλ!

ΙΝ

• Statement Πανωφόρια: Εντάξει, πρέπει να έχεις βαρεθεί μέχρι τώρα να με ακούς να σ' το λέω! Τα statement πανωφόρια τύπου κάπες, πόντσο, μακριά παλτό, (ψεύτικες) γούνες, δερμάτινα μπουφάν κ.ο.κ, έχουν ειδικά φέτος την τιμητική τους. Πόσο μάλλον τις γιορτές. Κάνε, λοιπόν, εντύπωση με την πρώτη ματιά με ένα μοναδικό πανωφόρι.

christmasguide_in&out_01.jpg

• Λαμπερά φορέματα: Η «παράδοση» στα φορέματα. Ναι, η λάμψη των Χριστουγέννων μπορεί να «χωρέσει» ακόμα και σε ένα cocktail dress, που διαθέτει είτε όμορφα στολίδια, μεταλλικά υφάσματα, παγιέτες, βελούδο, υλικά που αποδίδουν κομψότητα αλλά προκαλούν αίσθηση.

christmasguide_in&out_02.jpg

OUT

• Μαύρο Καλσόν: Η μόδα του πολύ σκούρου, μαύρου καλσόν έχει ξεπεραστεί. Μην «χαλάς» την όψη ενός όμορφου φορέματος, φορώντας ένα τέτοιο καλσόν. Προτίμησε ένα σε nude απόχρωση ή εάν θέλεις πολύ να φορέσεις μαύρο καλσόν, επέλεξε ένα με λίγα denier, που διαθέτει ίσως και σχέδια και που επιτρέπει να φαίνεται το χρώμα του φυσικού δέρματος.

christmasguide_in&out_03.JPG

• Παραδοσιακό ντύσιμο: Επειδή είναι γιορτές δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να πειραματιστείς. Ακόμα και σε ένα επίσημο κάλεσμα, μην φοβηθείς να παίξεις με την εμφάνισή σου. Για παράδειγμα, συνδύασε ένα πολύ εντυπωσιακό ρούχο με ένα πιο casual ή ένα πιο… edgy. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό, ιδιαίτερο και σίγουρα όχι παραδοσιακό. 

christmasguide_in&out_04.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

DO IT YOURSELF

10 τρόποι για να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στυλ

Συμβουλές για να βρεις την ταυτότητά σου στο ντύσιμο και να κάνεις τη διαφορά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός