Skip to main content

DO IT YOURSELF

Fashion Battle: Γκρι παλτό Vs Mπεζ παλτό

Ποιος είναι ο "νικητής"; 


Κέλλυ Νόβακ

Ποιος είναι ο "νικητής"; 

Εντάξει, κάνει κρύο έξω και δεν γίνεται να να μην αναφερθούμε στα παλτό! Είναι μάλλον η… ανάγκη της επιβίωσης που νιώθω κάτι τέτοιες στιγμές και με κάτι τέτοιες θερμοκρασίες που με κάνουν να σκέφτομαι μόνο τι πρέπει να φορέσω, πολύ απλά, για να ζεσταθώ! Και ξέρω ότι και εσύ αυτό θα έχεις στο μυαλό σου αυτές τις ημέρες. Και λογικό. Αλλά μέσα σε όλα, πρέπει να είμαστε και καλοντυμένες. Και πίστεψέ με ένα όμορφο (και πολύ ζεστό) παλτό, είναι το ιδανικό για να το επιτύχεις αυτό.

Για άλλη μια φορά λοιπόν, θα «στραφώ» στην πολύτιμη αξία της διαχρονικότητας και θα σου προτείνω δύο τρομερά κλασσικές αξίες, όσον αφορά στα πανωφόρια: Το γκρι και το μπεζ παλτό. Αυτά τα δύο τόσο αδιάσπαστα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Καταρρίπτοντας τον «μύθο» ότι το μαύρο παλτό είναι το κλασσικό χειμερινό item, αυτά τα δύο ρούχα είναι τα απόλυτα MUST-HAVES της ντουλάπας μας.

Και ενώ είναι και τα δύο εξίσου σημαντικά, το καθένα αποδίδει και κάτι διαφορετικό στο στιλ και τις εμφανίσεις μας. Και επειδή μπαίνω και εγώ συχνά σε αυτήν διαδικασία όπου πρέπει να επιλέξω ανάμεσα σε δύο πράγματα, θέλω να σου δώσω ένα χέρι βοηθείας σε αυτή την περίπτωση. Με σκοπό και μόνο να αποφύγεις μια και καλή το δίλημμα του να πρέπει να διαλέξεις και να πας αποφασισμένη την επόμενη φορά στις αγορές σου. Τα πράγματα λοιπόν έχουν ως εξής:

Μπεζ Παλτό: Η nude αυτή απόχρωση είναι ό,τι πρέπει για εσένα που δεν έχεις πολύ χρόνο να συνδυάσεις τα ρούχα σου. Δεν θέλει και πολύ σκέψη, επειδή -απλά- ταιριάζει με όλα. Σκέψου το κάτι σαν έναν λευκό καμβά που μπορείς να τον εξελίξεις και να του δώσεις εσύ μορφή, ανάλογα με το τι θα φορέσεις. Παρόλα αυτά, δεν σημαίνει ότι δεν είναι και από μόνο του κομψό αλλά και σχεδόν… ριζοσπαστικό, αν σκεφτείς ότι μονομιάς δίνει ένα twist στις εμφανίσεις σου!

camelvsgreycoat_01.jpg

camelvsgreycoat_02.jpg

Γκρι Παλτό: Μπορεί να θεωρείς αυτή την απόχρωση κάπως παλαιομοδίτικη, αλλά αν σκεφτείς πραγματικά πόσο εκλεπτυσμένο και μοντέρνο είναι αυτό το ρούχο, δεν θα θέλεις να το βγάλεις από πάνω σου. Είναι αυστηρό, θηλυκό, μοντέρνο και "βγάζει" από μόνο του δυναμισμό. Είναι ιδανικό για εσένα που σε ενδιαφέρει η διαχρονικότητα στις εμφανίσεις σου αλλά, παράλληλα, θέλεις να είσαι και fashion forward. Ε, δεν αυτό και μόνο είναι αρκετό!

camelvsgreycoat_03.jpg

camelvsgreycoat_04.jpg

Εγώ, πήρα την απόφασή μου τελικά. Εσύ;

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

DO IT YOURSELF

Πώς να φροντίσεις σωστά τα αγαπημένα σου jeans

Συμβουλές για να τα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου σαν καινούρια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.