5 "αντρικά" ρούχα που μπορείς να φορέσεις κι εσύ - AllYou.gr

Search

5 "αντρικά" ρούχα που μπορείς να φορέσεις κι εσύ

Borrowing from the boys!

15 Ιανουαρίου 2016

Τελευταία, υπάρχει η τάση -ή μάλλον η ανάγκη- να «ουδετεροποιήσουμε» τα φύλα. Γυναίκες και άντρες γίνονται τώρα ένα, τουλάχιστον στο ντύσιμο! Ίσως να σου ακούγεται πολύ… επαναστατικό το γεγονός ότι οι άντρες μπορούν πλέον να φοράνε ρούχα που φοράνε και οι γυναίκες -και το αντίθετο- αλλά αν το καλοσκεφτείς, υπάρχουν κάποια fashion items τα οποία δεν έχουν «ταυτότητα». Εννοώντας ότι δεν υπολογίζουν τι φύλο είσαι και που φοριούνται και από άντρες και γυναίκες. Για την ακρίβεια, αρχικά είχαν σχεδιαστεί για άντρες και έπειτα τα υιοθέτησαν και οι γυναίκες στην γκαρνταρόμπα τους.

Να σου πω την αλήθεια μου, πάντως, εγώ είμαι λίγο υπέρ αυτού του “gender-neutral” κινήματος –αν θες να το πεις έτσι. Η μόδα είναι ένα παιχνίδι και ο καθένας έχει δικαίωμα να την αντιμετωπίσει όπως εκείνος αισθάνεται. Εγώ, έχω δανειστεί ρούχα από φίλους και μέχρι και σήμερα είναι αρκετές οι φορές που αγοράζω και κάποια ρούχα από αντρικά καταστήματα ρούχων. Και με μερικές μεταποιήσεις –ή και όχι, εξάλλου οι γραμμές και στα αντρικά ρούχα έχουν μικρύνει- μπορούν αυτά τα ρούχα να γίνουν τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου.

Τα παρακάτω ρούχα είναι -χωρίς αμφιβολία- unisex και μπορείς είτε να τα αγοράσεις, είτε να τα δανειστείς, ακόμα και από τον σύντροφό σου. Δοκίμασέ το και δεν θα χάσεις!

Τζιν Μπουφάν: Levis 

5fashionitemsfrommenandwomen_01.jpg

 

Καρό Πουκάμισο: Mango 

5fashionitemsfrommenandwomen_02.jpg

 

 

Bomber Jacket: Zara 

5fashionitemsfrommenandwomen_03.jpg

 

Τ-shirts: Vans 

5fashionitemsfrommenandwomen_04.jpg

Σακάκι: Massimo Dutti 

5fashionitemsfrommenandwomen_05.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!