1ο ραντεβού: Αυτά είναι τα 3 στιλιστικά λάθη που ΠΡΕΠΕΙ να αποφύγεις - AllYou.gr

Search

1ο ραντεβού: Αυτά είναι τα 3 στιλιστικά λάθη που ΠΡΕΠΕΙ να αποφύγεις

Δεν θα έχεις πια άγχος για το τι να φορέσεις…

10 Φεβρουαρίου 2016

Ο γοητευτικός συνάδελφος ή εκείνος ο κούκλος που τόσο καιρό "χαζεύεις" στο γυμναστήριο σού ζήτησε επιτέλους να βγείτε; Τέλεια! Ομολογουμένως, το πρώτο ραντεβού είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός. Δυστυχώς, όμως, μπορεί να είναι και.... πηγή άγχους, καθώς το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι "Τι να φορέσω;"...

Μην αγχώνεσαι, καθώς σήμερα θα σου αποκαλύψω τα 3 στιλιστικά λάθη που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνεις και που -πίστεψε με- όλες έχουμε κάνει κατά καιρούς! Άπαξ και τα αποφύγεις, σε διαβεβαιώ ότι το επόμενο βήμα (του να επιλέξεις τι θα φορέσεις), θα είναι παιχνιδάκι. Πάμε λοιπόν!

1. Μην ντύθεις για το «λάθος» ραντεβού: Τι εννοώ; Ανάλογα με το μέρος που θα είναι το ραντεβού, φόρεσε και τα κατάλληλα ρούχα. Για π.χ εάν προτείνει να πάτε σινεμά, ένα LBD είναι τελείως ακατάλληλο. Για ένα πιο casual ραντεβού, φρόντισε να είναι και τα ρούχα σου casual ενώ, αντίστοιχα, εάν βγείτε σε κάποιο εστιατόριο, μην είσαι τελείως… χύμα!

2. Απέφυγε τα extreme ντυσίματα: Το πρώτο ραντεβού δεν είναι η στιγμή για να εφαρμόσεις τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Προτίμησε να φορέσεις κάτι που είναι κλασικό και διαχρονικό (όχι όμως βαρετό) και απόφυγε να δείχνεις μέχρι και απρόσιτη στον άλλο με την εμφάνισή σου.

3. Πες όχι στα πολύ στενά ή αποκαλυπτικά ρούχα: Γενικά, είμαι κατά των πολύ στενών ρούχων, ειδικά εάν αυτά τονίζουν παραπάνω κάποιες… ατέλειες. Αλλά ακόμη και αν οι αναλογίες σου είναι άψογες, απόφυγέ τα και προτίμησε λίγο πιο χαλαρές φόρμες στα ρούχα, που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο άνετα. Όσο για τα πολύ αποκαλυπτικά ρούχα, χρειάζεται να πω κάτι; Εάν θέλεις ένα δεύτερο ή τρίτο ραντεβού, φορώντας ένα ρούχο με πολύ βαθύ μπούστο ή μια πολύ κοντή φούστα, μπορεί και να μην τα έχεις.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!