5 ερωτήσεις που ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις στον εαυτό σου πριν ψωνίσεις οποιοδήποτε ρούχο - AllYou.gr

Search

5 ερωτήσεις που ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις στον εαυτό σου πριν ψωνίσεις οποιοδήποτε ρούχο

Θα σου... λύσουν τα χέρια! 

30 Μαρτίου 2016

Σου έχω μιλήσει αρκετές φορές για το πώς πρέπει να ψωνίζεις ρούχα. Τι πρέπει να προσέχεις, δηλαδή, και τι όχι. Παρόλα αυτά, μιλώντας αρκετά και με φίλες, παρατηρώ ότι υπάρχει μια ασάφεια και αβεβαιότητα, όταν πρόκειται να κάνουμε νέες αγορές. Είτε πηγαίνοντας σε καταστήματα, είτε online. Βλέπω, λοιπόν, ότι υπάρχει μια «ανασφάλεια» στις αγορές πολλών γυναικών και δεν μπορώ να σου κρύψω ότι και εγώ έχω -φυσικά- αυτές τις ανασφάλειες. Γι’ αυτό και κάθε φορά που ψωνίζω, προσπαθώ να κάνω μερικές ερωτήσεις στο εαυτό μου,που με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Αν αναρωτιέσαι πιο είναι το όλο νόημα, η απάντησή μου είναι η εξής: Δεν θα έχεις ποτέ –μα ποτέ- ξανά τα «λάθος» ρούχα στην ντουλάπα σου. Ανακουφιστικό δεν είναι;

Πάμε να δούμε τις 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθούν στις αγορές σου.

#1 «Αγοράζω αυτό το ρούχο γιατί είναι σε προσφορά;» -Αν όντως είναι μια καλή προσφορά, τέλεια. Αλλά εάν δεν πρόκειται να το φορέσεις ποτέ, μην ξοδέψεις άσκοπα τα λεφτά σου.

#2 «Μου ταιριάζει αυτό το ρούχο;» -Εάν έχεις τέτοιου είδους αμφιβολίες πριν καν αγοράσεις το ρούχο, δεν πρόκειται να το φορέσεις ποτέ.

#3 «Νιώθω άνετα με αυτό το ρούχο;» -Αν όχι, τότε μην το αγοράσεις. Η άνεση είναι πάνω από όλα!

#4 «Μήπως αγοράζω αυτό το ρούχο γιατί είναι μάρκα;» -Μην κάνει αγορές για τους λάθος λόγους. Ειδικά εάν πρόκειται να δώσεις αρκετά χρήματα σε ένα item. Κανείς δεν συμπαθεί τα fashion victims.

#5 «Έχω ρούχα που θα ταιριάζουν με αυτό που πρόκειται να αγοράσω;» -Μην πάρεις κάτι που δεν ξέρεις πώς να το φορέσεις μετά. Σκέψου καλά εάν έχεις έστω και ένα item στην υπάρχουσα γκαρνταρόμπα σου που θα μπορείς να το συνδυάσεις, διαφορετικά δεν θα το φορέσεις ποτέ. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!