Skip to main content

DO IT YOURSELF

#LowBudgetFashion: ΕΤΣΙ θα κάνεις τις εμφανίσεις σου να δείχνουν… ακριβές

Μόδα και οικονομία πάνε μαζί!


Κέλλυ Νόβακ

Μόδα και οικονομία πάνε μαζί!

Ξέρω πολύ καλά ότι καμία από εμάς δεν μπορεί να ξοδεύει συνεχώς μια περιουσία μόνο για ρούχα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ανανεώσεις το στιλ σου και με λίγα χρήματα. Γιατί ουσιαστικά, θέλει τρόπο και όχι κόπο ή πολλά χρήματα για να δείχνεις πάντα κομψή και εκπλεπτυσμένη!

1. Αναζήτησε λεπτεπίλεπτα κοσμήματα: Όταν δεν μπορείς να ξοδέψεις πολλά χρήματα για κοσμήματα, τότε προτίμησε αυτά που είναι πιο minimal και ντελικάτα. Τα κοσμήματα αυτά δείχνουν πάντα πιο ακριβά από τα “ψεύτικα” statement κολιέ και σκουλαρίκια.

2. Επίλεξε μονόχρωμες εμφανίσεις: Τα “total looks” σε μονόχρωμες αποχρώσεις (είτε του μαύρου, του λευκού ακόμα και των πιο έντονων χρωμάτων), αποδίδουν πάντα ένα πιο ακριβό look.

3. Προτίμησε παντελόνια: Τα παντελόνια φορεμένα με μια mini φούστα ή και με ένα φόρεμα, είναι μεγάλη ΚΑΙ τάση φέτος. Με το look αυτό θα δείχνεις πάντα κομψή.

4. Ενσωμάτωσε τα μαντήλια στις εμφανίσεις σου: Όλες οι γυναίκες έχουμε μαντήλια, τα οποία πολλές φορές δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε! Ενσωμάτωσέ τα, λοιπόν, στις εμφανίσεις σου, φορώντας τα σαν ζώνη ή γύρω από τις τσάντες σου, μετατρέποντας αμέσως τα looks σου σε πιο εκλεπτυσμένα.

5. Ψώνισε από vintage μαγαζιά: Εκεί μπορείς να βρεις designer ρούχα από παλιές συλλογές, σε πολύ καλές τιμές. Προτίμησε κλασσικά παντελόνια και σακάκια, τα οποία είναι πάντα διαχρονικά.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

DO IT YOURSELF

10 τρόποι για να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στυλ

Συμβουλές για να βρεις την ταυτότητά σου στο ντύσιμο και να κάνεις τη διαφορά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός