Skip to main content

DO IT YOURSELF

O ΑΠΟΛΥΤΟΣ οδηγός για να "αποκτήσεις" το bohemian look

Ακολούθησέ τον, βήμα βήμα!


Κέλλυ Νόβακ

Ακολούθησέ τον, βήμα βήμα!

Ελεύθερο πνεύμα, 70s αισθητική και ρομαντισμός. Αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το bohemian chic style, το οποίο και φέτος την άνοιξη.... ανθίζει. Πώς μπορείς να το υιοθετήσεις στις  καθημερινές σου εμφανίσεις; Δες παρακάτω τον απόλυτο οδηγό που θα σε μετατρέψει στο απόλυτο boho chic(k) κορίτσι!

• Layers: Το layering είναι το “κλειδί” για να κάνεις τέλειες boho chic εμφανίσεις. Αυτό αφορά ακόμη και στα κοσμήματά σου. Ένα μακρύ παλτό ταιριάζει τέλεια με μια μακριά printed φούστα και ένα crop top.

• Χαλαρές σιλουέτες: Το παν για το bohemian style είναι οι χαλαρές και oversized σιλουέτες. Βρες την ισορροπία όμως. Για παράδειγμα, αν φορέσεις μια φαρδιά φούστα, μην φορέσεις ένα εξίσου φαρδύ τοπ, αλλά ένα πιο εφαρμοστό.

• Flowers: Δεν νοείται boho chic στιλ, χωρίς ένα στεφάνι από αληθινά ή μη λουλούδια.

• Statement αξεσουάρ: Ένα εντυπωσιακό ζευγάρι γυαλιά ηλίου ή ένα κολιέ, είναι ιδανικά για να δώσουν στο στιλ σου αυτή την 70s αισθητική.

• Flared παντελόνια: Είτε είναι σε τζιν ύφασμα, είτε με κάποιο print, τα παντελόνια “καμπάνα” είναι αυτά που θα κάνουν δώσουν μια αυθεντικότητα στο boho chic στιλ σου.

• Κρόσσια: Βάλε τα κρόσσια παντού! Στις τσάντες, τα φορέματα, τα γιλέκα, τα κιμονό και θα αποκτήσεις αμέσως το τέλειο bohemian look.

• Δαντέλα: Για να αποδώσεις άψογα τον ρομαντισμό αυτής της εποχής και του boho style, τότε φόρεσέ την!

• Μαντήλια: Ενσωμάτωσε τα μαντήλια σε γήινες αποχρώσεις αλλά και με διάφορα prints στις εμφανίσεις σου, φορώντας τα είτε στα μαλλιά, είτε σαν ιδιαίτερες ζώνες στα παντελόνια σου!

• Καπέλα: Τα καπέλα είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του ύφους. Ένα floppy καπέλο θα αποδώσει τέλεια το bohemian chic στιλ.

• Prints: Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαρακτηριστικό στο boho style από τα prints. Τόλμησε, λοιπόν, και φόρεσε total print looks. Δεν χρειάζεται να είναι ίδια μεταξύ τους, αρκεί να

 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

DO IT YOURSELF

Πώς να φροντίσεις σωστά τα αγαπημένα σου jeans

Συμβουλές για να τα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου σαν καινούρια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.