Skip to main content

DO IT YOURSELF

Palazzo Pants: Φόρεσέ τα… χαλαρά

Η casual πλευρά της ζωής!


Κέλλυ Νόβακ

Η casual πλευρά της ζωής!

Τα palazzo παντελόνια είναι τεράστια τάση εδώ και μερικές σεζόν. Και ενώ αυτό το στιλ παντελονιού μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις, οι 3 παρακάτω τρόποι είναι οι πιο κομψοί και stylish, για τις πιο casual και χαλαρές στιγμές της ζωής σου!

Αναρωτιέσαι πώς θα τα φορέσεις; Έτσι! 

#1. Camisole τοπ: Συνδύασε δύο τάσεις μαζί, αυτή των palazzo pants αλλά και των camisole τοπ και απόδωσε το απόλυτο casual αλλά ένα άκρως κομψό αποτέλεσμα στην εμφάνισή σου. Ολοκλήρωσε με διακριτικά κοσμήματα σε χρυσές ή bronze αποχρώσεις, για μια έξτρα δόση λάμψης.

3palazzopants-01.jpg

#2: Crop τοπ: Δώσε ένα πιο urban αποτέλεσμα σε αυτό το –κατά τα άλλα- κομψό στιλ παντελονιού, φορώντας το με ένα crop τοπ. Μπορείς να συνδυάσεις με οποιοδήποτε στιλ τοπ προτιμάς, αλλά θα σου πρότεινα ένα σε αθλητικό ύφος για ένα πιο casual, αλλά και μοναδικό αποτέλεσμα. Φυσικά, μην ξεχάσεις να φορέσεις τα αγαπημένα σου sneakers!

3palazzopants-02.jpg

#3. Σακάκι: Δώσε νέα πνοή στο κλασικό κοστούμι, συνδυάζοντας αυτό το ιδιαίτερο στιλ παντελονιού με ένα σακάκι στην ίδια απόχρωση. Θα γίνει το αγαπημένο σου look για την δουλειά και όχι μόνο!

3palazzopants-03.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

DO IT YOURSELF

10 τρόποι για να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στυλ

Συμβουλές για να βρεις την ταυτότητά σου στο ντύσιμο και να κάνεις τη διαφορά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός