Skip to main content

DO IT YOURSELF

ΕΤΣΙ θα "μεταμορφώσεις" 4 αντρικά ρούχα σε απόλυτα... γυναικεία outfits

ΓΙΝΕΤΑΙ!


Κέλλυ Νόβακ

ΓΙΝΕΤΑΙ!

Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ προσωπικά λατρεύω τα αντρικά ρούχα. Είναι εδώ και χρόνια που, όχι μόνο δανείζομαι ρούχα από φίλους, συντρόφους μέχρι και από τον πατέρα μου, αλλά που τα αγοράζω και από καταστήματα. Δεν ξέρω τι με τραβάει τόσο σε αυτά. Είναι οι διαφορετικές γραμμές; Το στιλ των ρούχων γενικότερα; Ίσως να φταίει το γεγονός ότι με αυτά μπορώ να δημιουργήσω ένα ύφος τελείως διαφορετικό απ΄ ότι με τα γυναίκεια ρούχα. Φυσικά καθοριστικό ρόλο παίζει και το γεγονός ότι είναι άκρως άνετα.

Πώς τα φοράς όμως είναι το θέμα… Μην σκας, όμως, γιατί παρακάτω σου προτείνω τρόπους να τα φορέσεις, πρωί/βράδυ και να πετύχεις την τέλεια ισορροπία μεταξύ του θηλυκού και ανδρόγυνου στιλ.

1. Σακάκι

day2night-menswear-01.jpg

Για την ημέρα: Δεν είναι απαραίτητο να φοράς τα σακάκια σου μόνο στο γραφείο (όπως το συνηθίζουν και πολλοί άντρες). Συνδύασέ το με ένα t-shirt και μια κλος φούστα και θα έχεις το απόλυτο casual chic look.

Για το βράδυ: Θυμάσαι εκείνη τη σκηνή σε όλες τις κλασσικές ρομαντικές κομεντί, που το αγόρι ρίχνει το σακάκι του στους ώμους της κοπέλας του, για να μην κρυώσει; Βασικά, δεν χρειάζεσαι κάποιον άντρα για να το κάνει αυτό. Μπορείς να το φορέσεις και από μόνη σου, πάνω από ένα φόρεμα και θα έχεις το πιο κομψό βραδινό look.

2. Boyfriend Τζιν Παντελόνι

day2night-menswear-02.jpg

Για την ημέρα: Γιατί να μην είσαι και εσύ άνετη αλλά και σέξι παράλληλα; Τα πιο φαρδιά τζιν παντελόνια, aka boyfriend, είναι ιδανικά για να τα φορέσεις το πρωί με ένα ζευγάρι flat παπούτσια και ένα graphic t-shirt.

Για το βράδυ: Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά. Ένα ζευγάρι stiletto γόβες και έξω από το σπίτι!

3. Παντελόνι Κοστουμιού

day2night-menswear-03.jpg

Για την ημέρα: Τα παντελόνια κοστουμιού δεν χρειάζεται απαραίτητα να τα φοράς με σακάκι. “Παίξε” λίγο με τα διαφορετικά στιλ και συνδύασέ τα με ένα crop top και ένα ζευγάρι sneakers και θα έχεις το απόλυτο girly look.

Για το βράδυ: Φόρεσε αυτό το παντελόνι με ένα σατέν camisole top και θα έχεις το πιο chic και θηλυκό βραδινό outfit. Φυσικά, μην ξεχάσεις να φορέσεις τις πιο σέξι γόβες σου!

4. Oversized t-shirt

day2night-menswear-04.jpg

Για την ημέρα: Δεν υπάρχει τίποτα πιο άνετο και κουλ από ένα boyfriend, oversized t-shirt. Θα ταιριάξει τέλεια με το αγαπημένο σου skinny jean ή ένα ιδιαίτερο κολάν.

Για το βράδυ: Φόρεσε αυτό το t-shirt σαν φόρεμα με ένα ζευγάρι ankle boots και θα έχεις την πιο urban-inspired βραδινή εμφάνιση. Ολοκλήρωσε το look με εντυπωσιακά κοσμήματα και θα έχεις το τέλειο party look!

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του