Skip to main content

DO IT YOURSELF

Σ' ΑΥΤΑ τα 6 fashion items αξίζει να... τα σκάσεις

Που αξίζει να ξοδέψεις τα λεφτά σου;


Κέλλυ Νόβακ

Που αξίζει να ξοδέψεις τα λεφτά σου;

Πόσες φορές έχουμε βρεθεί στο εξής δίλημμα: “Να αγοράσω αυτή την τσάντα που είναι οικονομική ή να αγοράσω την άλλη που είναι πιο ακριβή και πιο ποιοτική;”. Η απάντηση είναι ότι ανάλογα με το αντικείμενο, πρέπει να μάθεις σε ποιο αξίζει να επενδύσεις και σε ποιο όχι. Δεν είναι απαραίτητο όλα τα ρούχα ή αξεσουάρ της ντουλάπας μας να είναι ακριβά, αλλά κάποια πρέπει να είναι.

Δες παρακάτω τα 6 βασικά κομμάτια στα οποία αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω, γιατί αυτό θα είναι διαχρονικό και θα το φοράς πάντα.

Τσάντα

Μια “καλή” τσάντα πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα κάθε γυναίκας. Είναι αυτή η τσάντα που θα φοράς κάθε μέρα, από το πρωί έως το βράδυ. Προτίμησε μια σε κλασσικό χρώμα, όπως το μαύρο.

6items2investin-01.jpg

Παπούτσια

Ένα ζευγάρι γόβες και ένα ζευγάρι flat παπούτσια είναι από τα basic items που πρέπει έχεις. Επειδή είναι παπούτσια που θα φοράς συνέχεια, είναι σημαντικό να είναι από καλό υλικό, έστω και αν αυτό είναι λίγο πιο ακριβό.

6items2investin-02.jpg

Καμπαρντίνα

Αυτό το ρούχο δεν φεύγει ποτέ από την μόδα και μπορείς να το φορέσεις με διαφορετικά στιλ. Είναι μια καλή επένδυση για την γκαρνταρόμπα σου.

6items2investin-03.jpg

Σακάκι

Το σακάκι είναι ένα ρούχο που φοριέται με πολλά διαφορετικά στιλ. Είτε με τζιν παντελόνι για μια πιο casual εμφάνιση, είτε με ένα φόρεμα για μια βραδινή έξοδο, είναι απαραίτητο για την ντουλάπα σου. Σιγουρέψου ότι εφαρμόζει τέλεια πάνω σου, ακόμα και αν χρειαστεί να ράψεις ένα στα μέτρα σου.

6items2investin-04.jpg

Κοσμήματα

Δώσε αξία -οικονομική και συναισθηματική- σε ένα κόσμημα (δαχτυλίδι, κολιέ) το οποίο είναι διακριτικό και μπορείς να φοράς συνέχεια. 

6items2investin-05.jpg

LBD (Μικρό Μαύρο Φόρεμα)

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει ένα μαύρο φόρεμα στην ντουλάπα της! Είναι ένα ρούχο που φοράς και θα φοράς για πάντα, γι' αυτό φρόντισε να σου ταιριάζει απόλυτα και το σχέδιό του να είναι κλασσικό.

6items2investin-06.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να φροντίσεις σωστά τα αγαπημένα σου jeans

Συμβουλές για να τα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου σαν καινούρια

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

BLOGS

Το Rebel Moon ήρθε στο Netflix

Ο Ζακ Σνάιντερ ετοιμάζει αυτό το sci-fi event φαντασίας εδώ και μια δεκαετία.