Ετοιμάζεσαι να παντρευτείς; 4 tips για να επιλέξεις το ιδανικό νυφικό φόρεμα - AllYou.gr

Search

Ετοιμάζεσαι να παντρευτείς; 4 tips για να επιλέξεις το ιδανικό νυφικό φόρεμα

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ οδηγός για να είσαι σίγουρη ότι διάλεξες έξυπνα!

05 Αυγούστου 2016

Για πολλές γυναίκες, η ημέρα του γάμου τους είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους. Και λογικό. Είναι η ημέρα που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω τους. Και αυτό φυσικά είναι και το… πρόβλημα καμιά φορά. Τι κι αν είσαι απαστράπτουσα εκείνη την ημέρα ψυχολογικά; Εάν το φόρεμά σου δεν είναι το ίδιο εντυπωσιακό όσο και εσύ, τότε δεν μπορείς να απολαύσεις πλήρως την ημέρα αυτή. Άσε τα σχόλια που μπορεί να ακούσεις από τους καλεσμένους…

Σε έχω πανικοβάλει ήδη; Ε, λοιπόν, με τα παρακάτω tips θα σε ξε-αγχώσω! Γιατί άπαξ και ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές, τότε να είσαι σίγουρη ότι θα βρεις το πιο όμορφο, εντυπωσιακό και -φυσικά- κατάλληλο φόρεμα για εσένα!

#1. Κάνε έρευνα αγοράς και κλείσε από νωρίς ραντεβού με σχεδιαστές ή μπουτίκ: Έχε προετοιμασμένο ένα πλάνο με τους χρόνους σου, για να μην «τρέχεις» τελευταία στιγμή. Κάνε την έρευνά σου (από τιμές και σχέδια), για να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς.

#2. Πάρε μια απόφαση: Μην αναλώνεσαι στην σκέψη ότι μπορεί να υπάρχει και κάτι καλύτερο που μπορεί να μην έχεις δει. Θα χάσεις πολύτιμο χρόνο και στο τέλος δεν θα βρεις τίποτα διαθέσιμο! Λειτούργησε με το ένστικτό σου και αν δεις ένα φόρεμα που σου αρέσει πολύ, τότε αυτό είναι και το κατάλληλο για εσένα.

#3. Επίλεξε το σωστό στιλ φορέματος: Μπορεί να θέλεις κάτι ξεχωριστό και μοναδικό την ημέρα του γάμου σου, αλλά το φόρεμα πρέπει να είναι μια «προέκταση» αυτών που φοράς συνήθως. Γιατί το στιλ που φοράς συχνότερα είναι και αυτό που ξέρεις ότι σου ταιριάζει και με το οποίο θα αισθάνεσαι σίγουρα άνετη. Αυτά είναι και τα πιο σημαντικά στοιχεία για την επιτυχία του look σου!

#4. Κοίταξε και σε μαγαζιά που δεν πουλάνε μόνο νυφικά: Το λευκό χρώμα είναι πολύ hot φέτος (και θα είναι πάντα). Αυτό σημαίνει ότι πολλά brands δημιουργούν φορέματα που θα μπορούσαν κάλλιστα να φορεθούν και σαν νυφικά. Άσε που η τιμή τους θα είναι πολύ πιο… συμφέρουσα απ’ ότι αυτής των «πραγματικών» νυφικών φορεμάτων.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης