Γάμος στο νησί; ΕΤΣΙ θα εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου - AllYou.gr

Search

Γάμος στο νησί; ΕΤΣΙ θα εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου

4 tips για να κλέψεις την παράσταση (κι ας μην είσαι η νύφη)!

16 Αυγούστου 2016

Ξέρω πώς είναι για εσένα αυτή η περίοδος, ενδυματολογικά τουλάχιστον. Είναι η στιγμή που όλο και κάποιος γάμος σε νησί πλησιάζει και εσύ είσαι για άλλη μια φορά, στο… ψάξιμο! Τι να φορέσεις σε έναν καλοκαιρινό γάμο; Είναι υπερβολικό αυτό το φόρεμα; Μήπως αυτά τα παπούτσια δεν ταιριάζουν για μια τέτοια περίσταση; Όλες αυτές τις απαντήσεις και ακόμη περισσότερες πρόκειται να σου δώσω παρακάτω!

1. Δώσε έμφαση στα αξεσουάρ και όχι στα παπούτσια. Είτε επειδή φοράς ένα μάξι φόρεμα, είτε επειδή ο γάμος δεν «επιτρέπει» να φορέσεις τακούνια, είναι σοφό να δώσεις σημασία στα κοσμήματα και τα άλλα αξεσουάρ, εάν θέλεις φυσικά να κάνεις εντύπωση…

2. Πες «ναι» στα χρώματα. Εάν είναι να γίνεις «ένα» με το σκηνικό, τότε καλύτερα να μείνεις σπίτι σου! Εάν θέλεις πραγματικά να ξεχωρίσεις… δώσ' του να καταλάβει στα χρώματα ή τα prints!

3. Έλεος με τα φορέματα! Ήρθε η ώρα να τα… σπάσεις. Μια εντυπωσιακή παντελόνα ή μία φούστα και ένα τοπ μπορούν να σε κάνουν να ξεχωρίσεις εξίσου ή και περισσότερο, απ’ ότι το πατροπαράδοτο φόρεμα. Κάνε την διαφορά επιτέλους!

4. Τόλμησε να ακολουθήσεις ένα trend. Δεν λέμε να "φορέσεις" μια τάση που δεν σε εκφράζει, αλλά μπορεί να βρεις μια που να σου ταιριάζει. Σου προτείνω να δοκιμάσεις αυτή των off-the-shoulders (παρτοί ώμοι), που θα κάνει την εμφάνισή σου θηλυκή και διαχρονική. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!