Skip to main content

DO IT YOURSELF

3 τρόποι να φορέσεις σορτς και να δείχνεις chic

ΞΕΧΝΑ αυτά που ήξερες!


Κέλλυ Νόβακ

ΞΕΧΝΑ αυτά που ήξερες!

Μ' αυτόν τον καιρό, μου είναι αδύνατο να φορέσω παντελόνι! Εντάξει, σε πολλές περιπτώσεις δεν έχω άλλη επιλογή, αλλά αν ήταν στο χέρι μου, πίστεψέ με, οι γραμμές των ρούχων μου δεν θα ξεπερνούσαν το γόνατο! Γι΄αυτό και ένα Item που δεν λείπει από την ντουλάπα μου αυτή την σεζόν, είναι το σορτσάκι.

Όχι, δεν αναφέρομαι μόνο στο τζιν σορτσάκι, αλλά και τις ζιπ κιλότ ή τα υφασμάτινα γενικά σορτσάκια. Είναι η πιο άνετη και δροσερή επιλογή για το καλοκαίρι. Έχοντας, όμως, συζητήσει με φίλες, πολλές το «φοβούνται». Φοβούνται μήπως δείχνει αρκετά casual και ίσως όχι τόσο κομψό όσο θα ήθελαν. Ε, λοιπόν, αν μέχρι τώρα είχες αμφιβολίες και εσύ, μετά τα παρακάτω tips, θα τις ξεπεράσεις όλες!

#1. «Αγκάλιασε» τα διαφορετικά μήκη: Δεν υπάρχουν στην αγορά μόνο τα… καυτά σορτς. Κάνε την ερευνά σου και βρες κάποιο σε μεσαίο μήκος και σε μια πιο loose γραμμή, που θα κάνουν πιο σοφιστικέ τις εμφανίσεις σου.

3chicways4shorts-01.jpg

#2. Τόλμησε με ένα σετ: Η καλοκαιρινή εκδοχή του χειμωνιάτικου κοστουμιού, είναι με ένα σορτσάκι. Ένα λινό σακάκι στην ίδια απόχρωση με το σορτς σου, θα μετατρέψει τις εμφανίσεις σου στις πιο κομψές!

3chicways4shorts-02.jpg

#3. Μην ξεχνάς τα layers: Επειδή είναι καλοκαίρι δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσεις τα layers! Φόρεσε το σορτσάκι σου με ένα απλό τοπ και ολοκλήρωσε με ένα μακρύ, αέρινο γιλέκο. Άντε να περάσεις από τον δρόμο και μην σε προσέξουν μετά…

3chicways4shorts-03.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.