Έτοιμη για έξοδο; Να τι ΔΕΝ πρέπει να φορέσεις - AllYou.gr

Search

Έτοιμη για έξοδο; Να τι ΔΕΝ πρέπει να φορέσεις

Απόφυγέ τα ΤΩΡΑ!

22 Αυγούστου 2016

Ο καθένας έχει το στιλ του. Και σίγουρα το ντύσιμό σου, επηρεάζεται από τον κοινωνικό σου κύκλο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποια items τα οποία είναι κοινά στην παγκόσμια «γλώσσα» της μόδας, ως προς το στιλ μιας γυναίκας. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν κάποια ρούχα τα οποία φοριούνται ή όχι, σε συγκεκριμένες περιστάσεις.

Τα παρακάτω, για παράδειγμα, πρέπει να αποφεύγονται στις βραδινές σου εξόδους. Ο κύριος λόγος είναι το γεγονός ότι θεωρούνται αρκετά ξεπερασμένα. Θέλεις το ντύσιμό σου να είναι αν όχι απόλυτα σύγχρονο, το λιγότερο κομψό ή διαχρονικό. Και τα παρακάτω ρούχα, σίγουρα δεν το εκπληρώνουν αυτό.

#1. Πολύ στενά φορέματα: Το να δείχνεις σέξι, δεν σημαίνει ότι πρέπει τα ρούχα να «κολλάνε» πάνω σου! Ενσωμάτωσε τις πιο χαλαρές σιλουέτες στο ντύσιμό σου και θα δεις ότι και η άνεση είναι σέξι!

#2. Πολύ ψηλά τακούνια: Και εδώ ισχύει το ίδιο. Δεν χρειάζεται να υποφέρεις στα 12ποντά σου για να νιώθεις θηλυκή. Ένα ζευγάρι block heels ή σε μεσαίο ύψος θα σε κάνουν να δείχνεις το ίδιο εκθαμβωτική!

#3. Σαγιονάρες: Ούτε να το συζητάς! Δεν είσαι στην παραλία! Θέλεις κάτι άνετο; Φόρα ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια.

#4. Περίεργες ολόσωμες φόρμες: Τα… πολύπλοκα prints ή τα «ιδιαίτερα» σχέδια στις ολόσωμες φόρμες το μόνο που θα καταφέρουν είναι να μπερδέψουν την εμφάνισή σου, ακόμα και να τονίσουν άσχημα το σώμα σου. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!