Skip to main content

DO IT YOURSELF

#EternalStyle: 3 τρόποι για να δείχνεις ΠΑΝΤΑ fashionable

Μαθήματα μόδας από το… δρόμο!


Κέλλυ Νόβακ

Μαθήματα μόδας από το… δρόμο!

Όταν κοιτάς τις φωτογραφίες από τις αγαπημένες σου street style stars, αρχίζεις να παρατηρείς κάποια κοινά σημεία: Από την μια, είναι τα ρούχα από designers που πολλές φοράνε, ή τα τρικ που πολλές εφαρμόζουν για να δείχνουν πιο αδύνατες, ή ακόμα και κάποια στιλιστικά κόλπα στα οποία βασίζονται πάντα, για να δείχνουν σε όλες τους οι εμφανίσεις πιο κομψές και polished. Και επειδή τα ζηλεύουμε πολλές φορές αυτά τα κόλπα, εγώ ανακάλυψα για εσένα ποια είναι αυτά και στα παρουσιάζω παρακάτω με σκοπό να τα εφαρμόσεις και να είσαι πάντα fashionable!

1. Βρες τις ισορροπίες: “Αφαίρεσε πάντα το τελευταίο αξεσουάρ που έβαλες, πριν βγεις από το σπίτι”, είχε πει πολύ σοφά κάποτε η Coco Chanel. Πρέπει, λοιπόν, σε όλες σου τις εμφανίσεις να βρίσκεις τις “ισορροπίες”. Πρόσεχε τα μεγέθη που επιλέγεις, τα χρώματα και φυσικά το στιλ που θέλεις να εφαρμόσεις. Εάν, για παράδειγμα, θέλεις να φορέσεις ένα ρούχο ή αξεσουάρ το οποίο είναι εντυπωσιακό από μόνο του, τότε “χτίσε” το look σου γύρω από αυτό, βρίσκοντας κομμάτια με πιο λιτή αισθητική.

2. Απόφυγε τα matching outfits: Δεν αναφέρομαι φυσικά στα μονόχρωμα looks, αλλά σε αυτά που ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους. Σίγουρα, πρέπει να υπάρχει αρμονία στα outfits σου, αλλά αυτό μπορείς να το πετύχεις με τις διαφορετικές αποχρώσεις, σχέδια ή και την τεχνική του color-blocking.

3. Πάντα πρόσθεσε ένα τρίτο fashion item: Δημιούργησε layers στις εμφανίσεις σου, φορώντας πάντα ένα τρίτο ρούχο. Για παράδειγμα, μην αρκεστείς στο κλασσικό τζιν παντελόνι+t-shirt. Πρόσθεσε σε αυτό το σύνολο ένα ενδιαφέρον σακάκι, ή αξεσουάρ.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Προτεινόμενα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το πόδι του έσπασε ο Kid Cudi μετά την πτώση του από τη σκηνή του Coachella 2024

Ο rapper μπήκε τελευταία στιγμή στο line-up του δημοφιλούς φεστιβάλ για να εμφανιστεί το δεύτερο Σαββατοκύριακό του

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616