Skip to main content

DO IT YOURSELF

Shortsuit: Το πιο δροσερό κοστούμι και πώς να το φορέσεις

Τρεις ιδέες για να εντυπωσιάσεις φορώντας σακάκι με σορτς.


Κέλλυ Νόβακ

Τρεις ιδέες για να εντυπωσιάσεις φορώντας σακάκι με σορτς.

Από τότε που αντικρύσαμε την Hilary Clinton με τα αυστηρά αλλά κομψά κοστούμια της την δεκαετία του ’80-‘90, η ορολογία “pantsuit”, βγήκε στην επιφάνεια. Πριν από αυτό απλά αναφερόμασταν στα κοστούμια (κυρίως τα ανδρικά) σαν “suits”. Τώρα λοιπόν έρχεται μια τρίτη ορολογία να μας… χτυπήσει την πόρτα και το κάνει με τον πιο fashionable και δροσερό τρόπο. Αναφέρομαι στα λεγόμενα “shortsuits”, τη νέα γενιά κοστουμιών που αποτελούνται φυσικά από ένα σετ σακακιού και σορτς στην ίδια απόχρωση και ύφασμα. 

Τα καλά νέα με την «τάση» αυτή  (δεν πρόκειται ουσιαστικά για τάση, αλλά για μια νέα γενιά κοστουμιού) είναι ότι αποτελούν το απόλυτο σύνολο για να φορέσεις την άνοιξη, το καλοκαίρι και φυσικά τώρα το φθινόπωρο! Και επειδή αυτό το outfit είναι τόσο κομψό όσο και ένα regular κοστούμι, πολλές celebrities έχουν ήδη επιλέξει να το φορέσουν. Και οι παρακάτω τρεις κυρίες το έχουν φορέσει η καθεμία διαφορετικά αλλά αποδίδοντας το ίδιο αποτέλεσμα: Αυτό του θαυμασμού.

1. Elizabeth Olsen: Για ένα εκλεπτυσμένο μεν αλλά και χαλαρό παράλληλα αποτέλεσμα, ένα shortsuit σε ανοιχτόχρωμη ή ουδέτερη απόχρωση είναι η πιο σοφή επιλογή. Συνδύασε με εντυπωσιακά αξεσουάρ σε έντονα χρώματα ή prints για να του δώσεις ζωντάνια.

3waystoweartheshortsuit-01.jpg

2. Zendaya: Για ένα πιο αυστηρό και μινιμαλιστικό look επέλεξε ένα κοστούμι που θυμίζει tuxedo. Φόρεσε με ένα λευκό, crisp πουκάμισο και χρυσά, διακριτικά κοσμήματα και θα…. ξεχειλίζεις αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

3waystoweartheshortsuit-02.jpg

3. Adriana Lima: Φυσικά και ένα printed shortsuit θα γυρίσει κεφάλια. Είναι μια πολύ καλή επιλογή για όταν θέλεις να ξεχωρίσεις πραγματικά με την εμφάνισή σου, ενώ ένα τέτοιο look είναι ιδανικό για μια βραδινή έξοδο, μέχρι και για μια επίσημη εμφάνιση σε γάμο. Ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι μονόχρωμα, ψηλά πέδιλα ή ένα ζευγάρι knee-high boots για ένα πιο edgy αποτέλεσμα.

3waystoweartheshortsuit-03.jpg

 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

DO IT YOURSELF

10 τρόποι για να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στυλ

Συμβουλές για να βρεις την ταυτότητά σου στο ντύσιμο και να κάνεις τη διαφορά

Προτεινόμενα

CELEBS

Μάρα Δαρμουσλή: «Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα»

Το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε για τον θηλασμό

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

CELEBS

Μαίρη Μηνά: Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό που εντυπωσίασε ως Πρωθιέρεια

Το θέατρο, ο έρωτας με τον Μιχάλη Σαράντη και η μητρότητα