4 ενδυματολογικά hacks που θα εφαρμόζεις μια ζωή - AllYou.gr

Search

4 ενδυματολογικά hacks που θα εφαρμόζεις μια ζωή

Κόλπα που θα σου περιορίσουν τις βόλτες στα καθαριστήρια.

07 Οκτωβρίου 2016

Μπορεί να μην είσαι προνοητικός άνθρωπος, αλλά εγώ είμαι. Και σε περίπτωση που αποδεχθείς το Φθινόπωρο με λερωμένα τα σουέτ μποτάκια σου ή με το αγαπημένο σου πουλόβερ γεμάτο με λευκά σημάδια από αποσμητικό, τότε σου έχω την λύση στο πρόβλημά σου.

Τέλος, λοιπόν, μια και καλή στα καθαριστήρια και τα… αδικοχαμένα ρούχα γιατί τα παρακάτω hacks θα σου λύσουν τα χέρια.

#1. Σουέτ ρούχα: Λέρωσες την αγαπημένη σου σουέτ φούστα ή παπούτσια τα οποία μέχρι τώρα σε βοηθούσαν να υποστηρίξεις άψογα το ‘70s style; Μην ανησυχείς. Αρκεί να τρίψεις στην βρωμιά λίγο μπαγιάτικο ψωμί (την ψίχα) και πουφ, η βρωμιά θα εξαφανιστεί.

#2. Καλσόν: Χαλάς μια περιουσία στα καλσόν; Αύξησε τον χρόνο διάρκειάς τους ψεκάζοντας λακ πριν τα φορέσεις. Με τον τρόπο αυτό θα αποφύγεις για λίγο καιρό τα σκισίματα.

#3. Τζιν παντελόνι: Για εσένα που φοβάσαι ότι θα ξεθωριάσει το χρώμα από το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι, σου έχω την λύση. Αρχικά, αφού τα φορέσεις 4-5 φορές μετά μπορείς να τα βάλεις στο πλυντήριο. Πλύνε με κρύο νερό και στην ανάποδη πλευρά τους. Το μυστικό για να μην φύγει το χρώμα όμως είναι να ρίξεις μισή κούπα από λευκό ξύδι στο στύψιμο. Με τον τρόπο αυτό βοηθάς να «κλειδώσει» το χρώμα στο ύφασμα.

#4. Σημάδια αποσμητικού: Τέλος στα ενοχλητικά λευκά σημάδια από το αποσμητικού στα ρούχα σου. Αρκεί να τρίψεις τον λεκέ σε ένα ύφασμα και ο λεκές θα φύγει. Και μην ανησυχείς αυτό δεν θα επηρεάσει το χρώμα των ρούχων σου.