Έτσι θα καταλάβεις αν η designer τσάντα σου είναι μαϊμού - AllYou.gr

Search

Έτσι θα καταλάβεις αν η designer τσάντα σου είναι μαϊμού

Τα σημάδια που αποκαλύπτουν αν έκανες την σωστή αγορά ή όχι.

29 Σεπτεμβρίου 2016

Επειδή ζούμε στο 2016 και επειδή τα online e-shops με τις τσάντες μεγάλων οίκων, ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια, είναι πολύ εύκολο να χάσεις την μπάλα ως προς το να κάνεις την σωστή αγορά. Και δεν μιλάω ως προς το σχέδιο, αλλά ως προς την αυθεντικότητα του προϊόντος που αγοράζεις. Και όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει διαδικτυακά , καταλαβαίνεις ότι είναι εξίσου εύκολο να γίνει και σε «πραγματικά» καταστήματα. Γι’ αυτό λοιπόν το θεωρώ κρίσιμο να σε ενημερώσω για αυτό, και να σου πω τι πρέπει να προσέχεις όταν πρόκειται να κάνεις μια τέτοια αγορά!

#1. Πρόσεξε το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένη η τσάντα: Εάν πρέπει να είναι δερμάτινη η τσάντα, τότε τσέκαρε αν αναγράφεται ότι έχει κατασκευαστεί όντως από δέρμα.

#2. Τσέκαρε τα κουμπώματα και τις αγκράφες: Θα πρέπει να τα νιώθεις σταθερά και βαριά πάνω στην τσάντα αλλά και στο χέρι σου.

#3. Δώσε βάση στις ραφές: Σημαντικότατο στοιχείο για το αν η τσάντα είναι αυθεντική ή όχι. Οι κακές ραφές είναι το πιο σύνηθες χαρακτηριστικό μιας τσάντας «μαϊμού».

#4. Τσέκαρε το logo: Κοίτα καλά το ταμπελάκι του brand και το logo του. Κοίταξε αν το όνομα είναι σωστά κεντραρισμένο στο tag ή αν υπάρχει κάποιο serial number.

#5. Δώσε προσοχή στην φόδρα: Εάν η φόδρα είναι από κακό υλικό, τότε σημαίνει ότι η τσάντα δεν είναι αυθεντική. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!