Πώς να καθαρίσεις την ντουλάπα σου μέσα σε 30’ - AllYou.gr

Search

Πώς να καθαρίσεις την ντουλάπα σου μέσα σε 30’

Κι όμως είναι εφικτό να βάλεις τη ντουλάπα σου γρήγορα σε τάξη.

30 Οκτωβρίου 2016

Αχ, αυτή η ντουλάπα σου! Και τι δεν έχει μέσα! Πολλά αφόρετα και αχρείαστα πράγματα, είμαι σίγουρη! Έτσι, είναι και η δική μου πολλές φορές. Αλλά όταν συνειδητοποιώ ότι επικρατεί ένα χάος μέσα σε αυτήν, τότε ξέρω τι πρέπει να κάνω: Να την καθαρίσω. Και το κάνω, να είσαι σίγουρη. Φυσικά, έχω κόλπο. Μπορώ να την καθαρίσω μέσα σε μισή ώρα. Κι όμως είναι εφικτό! Αν ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα μπορείς και εσύ να το κάνεις!

#1. Παπούτσια: Τα έχεις πάνω από 6 μήνες και δεν τα έχεις φορέσει πάνω από 1 φορά; Είναι λίγο μικρά ή λίγο φαρδιά; Δεν είναι πια της μόδας; Πέτα τα ή δωσ' τα!

#2. Τζιν και άλλα παντελόνια: Δεν σου είναι άνετα; Θα τα φορούσες τώρα, αυτή την στιγμή; Αν η απάντηση δεν είναι θετική, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις…

#3. Κάλτσες και εσώρουχα: Ξεφορτώσου οτιδήποτε έχει τρύπες –που δεν μπορείς να ράψεις-, λεκέδες που δεν φεύγουν με τίποτα ή έχουν χάσει το χρώμα τους μετά από πολλά πλυσίματα.

#4. Το ίδιο ρούχο x 3: Έχεις το ίδιο ρούχο σε εκατό διαφορετικές εκδοχές; Κράτα μόνο αυτό που όντως φοράς.

#5. Υπόλοιπα ρούχα: Εάν έχεις κάποιο ρούχο που δεν φαντάζεσαι να φοράς είτε σε μια βραδινή έξοδο, είτε σε ένα event μέσα στους επόμενους 5 μήνες, τότε πέτα το. Ειδικά αν το έχεις αγοράσει εδώ και καιρό και δεν το έχεις ήδη βάλει, οι πιθανότητες είναι να μην το βάλεις ούτε τώρα…Ακολούθησε το allyou στο Instagram!